OPERA technika tréning

Esemény rövid leírása

„Ezt az OPERA-t a facilitátor vezényli” – hatékony csoportos döntéstámogató módszer

Az OPERA egy olyan csoportmódszer, amivel kb. 60 perc alatt, egy csoport tagjai, garantáltan közös nevezőre tudnak jutni és döntést hoznak egy nehezen eldönthető komplex témával kapcsolatban is.

Egyszerű és nagyhatású, a résztvevők aktív bevonására építő módszer, ami jóval több, mint egy csoporttechnika: egyúttal kulturális üzenet, ami képes megváltoztatni az emberek gondolkodását – fontos elemei – az egymás meghallgatása, egymás véleményére építés és közös álláspont kialakítása.

Az ICG Consulting és a WWieland közös szervezésében:

Bővebben és jelentkezés itt: http://facilitator.hu/kepzes/opera-modszer

Dátum

2018. 11. 06. – 2018. 11. 06.

Helyszín

Budapest

Naptár

Ha használ Google, Apple, Outlook, vagy Yahoo naptárat, akkor itt tudja elmenteni ezt az eseményt.

Beteszem a naptáramba! 11/06/2018 09:00 11/06/2018 17:00 Europe/Budapest OPERA technika tréning Az OPERA egy öt lépcsős, egyszerű folyamat, amely struktúrálja a megbeszélés menetét, időbeli ütemezését, és a résztvevők aktív bevonására épít. Jóval több, mint csoporttechnika: kulturális üzenet is, amely képes megváltoztatni az emberek gondolkodását. Az OPERA használatával számítani lehet minden résztvevő aktív részvételére és motiváló eredményekre. A módszertant a finn Innotiimi dolgozta ki és terjesztette el egész Skandináviában. Kollégáink bemutatják, hogyan lehet eredményesen levelezetni egy meetinget 60 percen belül, szinte bármilyen körülmények között. arysLlMRhzofEnqcOmoV26573

KÖVESS BENNÜNKET

Wieland és Wieland Kft. 2040 Budaörs, Liget utca 3/2.
Telefon: 06-23-951-410 E-mail: info@wwieland.hu

ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com