Circle Way technika

A Circle Way, Kör-Módszer a kapcsolódásról és a kapcsolatokról szól. Saját magunkkal, a családunkkal, munkákkal, céljainkkal és álmainkkal való kapcsolatról. 

Az emberek ősidők óta kört alkottak a tűz körül, azért hogy megosszák tudásukat, tapasztalataikat, történeteiket, és azért, hogy így törődjenek egymással, ill. szervezzék meg az életüket. A kör lett az a hely, ahol az emberek figyelni tudnak egymásra, meghallgatják őket, közösen tudnak gondolkodni, alkotni és együtt dolgozni.

Ebben a formában az emberek összeülnek egy köralakban, így egyenrangúakká válnak, egymásra hangolódnak, mivel a köralakzat úgy működik, mint egy társadalmi konténer, ami elég erős ahhoz, hogy értelmes párbeszédeket hozzon felszínre.1991-ben Christina Baldwin, konferencia előadó és író, és Ann Linnea, erdészeti természettudós és környezetismereti tanár egy írói szemináriumon találkoztak. Amikor összekapcsolták a tanári szaktudásukat és megkérték a résztvevőket, hogy üljenek le egy körbe, felfedezték, hogy a kör használatával a csoport tagjai aktív tanulókká és vezetőkké változtak.A Circle Way-t világszerte összekapcsolják különböző módszerekkel, amelyek a körmunkán alapulnak: World Café, Open Space, Art of Hosting, Bohmian Dialogue stb.

A modul célja megismertetni a résztvevőkkel a Circle Way módszertanával és szellemiségével, illetve felkészíteni őket arra, hogy munkájuk során magabiztosan alkalmazni tudják. Megismertetni a Circle Way alapelveivel, a feltételrendszerekkel és a tervezés lépéseivel. Képesek legyenek megtervezni és magabiztosan levezetni egy Circle Way alkalmat.

Akiknek ajánljuk

Csoportvezetőknek, facilitátoroknak, trénereknek, civil szervezetek vezetőinek, coachoknak, tanároknak

Mindenkinek, akik hisznek abban, hogy a “varázslat középen van”, az összefogás gyűrűjében.

Program

  • Circle Way saját élményen való részvétel
  • A módszer eredete, szellemisége
  • Szerepek: Vendéglátó, Őrző, Író
  • Circle Way folyamat lépései
  • Circel Way folyamat megtervezése és levezetése a résztvevők által

Tréner

Wieland Veronika – Wieland és Wieland Kft.

Információk

Képzés időpontja:

Szervezés alatt

Helyszín:

2040 Budaörs, Terrapark Liget utca 3/2.

Részvételi díj:

48.000,- + Áfa

Nyilvántartásba vételi szám: E-001029/2015/D003

Regisztráció

KÖVESS BENNÜNKET

Wieland és Wieland Kft. 2040 Budaörs, Liget utca 3/2.
Telefon: 06-23-951-410 E-mail: info@wwieland.hu

ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com