A FACILITÁTOR KÉPZÉSRŐL

In English klick here!

A facilitáció olyan tevékenység, amely megkönnyíti a feladat végrehajtást mások számára.

A facilitátor meghatározott célok mentén megtervezi és levezeti a különféle csoportos munkafolyamatokat, eseményeket (pl. megbeszélés, konferencia, workshop stb.) Semleges nézőpontból elősegíti a tiszta gondolkodást, valódi részvételt, bevonódást és az eredmények rögzítését.

A facilitátori kompetenciák elsajátíthatóak biztos csoportdinamikai alapok, önismeret és módszertani ismeret illetve magabiztos gyakorlat megszerzésével.

Az immáron több mint 13 képzésből álló képzéssorozatunk rugalmasan az igényekhez és lehetőségekhez szabva végezhető el. Ha csak egy-egy módszerre, gyakorlatra, önismeret bővítésre van szükséged, akkor jelentkezhetsz az általad választott tréningekre önmagukban is.

Viszont, ha tapasztalt facilitátorrá szeretnél válni, akkor mindenképpen több képzési modul elvégzését javasoljuk. Korábbi évek tapasztalatai azt mutatják, hogy az alapvető facilitátori kompetenciák megszerzéséhez a képzéseink közül minimum 7 modul elvégzése szükséges, melyek között mindenképpen szerepelnek az alap tréningek (Facilitátori szerep és az Aratás művészete)A képzések között javasoljuk a tanultak azonnali gyakorlatba ültetését. Habár képzéseink nagyon gyakorlat orientáltak, és a résztvevők számára aktuális helyzetre készítenek fel, mégis fontos, hogy minél több lehetőséget megragadjanak a résztvevők workshopok, megbeszélések, konferenciák levezetésével a gyakorlásra, tapasztalat szerzésre.

Lehetőség van 7 tréninget követően jelentkezni Qualified Facilitator® minősítő vizsgára, melyről ITT olvashatsz bővebb leírást.

Akiknek ajánljuk

Csoportvezetők, trénerek, team coachok, projekt menedzserek, szervezetfejlesztők, képzési vezetők, facilitátorok, mediátorok, előadók, tanárok.

Program

A képzés moduljai, melyek igény szerint végezhetők el:facik

Alap tréningek, melyeket minden facilitátornak ajánlunk elvégezni. :

 • Facilitátori szerep
 • Aratás művészete

Emellett a Qualified Facilitator® minősítő vizsgára jelentkezés alapfeltételei az ezeken való részvétel.

Tréner

 • Andrea Gewesler
 • Bölcskei Mónika
 • Emich Szabolcs
 • Máthé Kata
 • Sivó Imre
 • Szalay László
 • Várfi Melinda
 • Wieland Veronika

Információk

Tréning kezdésének időpontja

Jelentkezéseket folyamatosan fogadunk, az egyes modulok tetszőleges sorrendben végezhetőek el, illetve személyes egyeztetést tanácsolunk.

Részvételi díj

 • vállalati / céges dolgozó részére: 999.420,- Ft + Áfa
 • profit szférában dolgozó magánember részére: 896.185,- Ft + Áfa
 • civil szektorban dolgozók, egyetemi hallgatók és nyugdíjasok részére: 843.185,- Ft + Áfa

Ezek a díjak a teljes képzési sorozat (13 tréning) elvégzésére érvényesek. Amennyiben 7 vagy 7-nél több képzésre kívánsz jelentkezni a regisztrációt követően küldünk pontos részvételi díjakat, melyek a célcsoportod számára biztosított kedvezményt tartalmazzák.

A korábban elvégzett modulok beszámítanak a Qualified Facilitator® minősítő vizsgára készülők képzéseibe!

Fizetési feltételek és részvétel

A képzés díja egy összegben  vagy modulonként az egyes modulokat megelőzően átutalással fizetendő. A képzés díját egy összegben befizető jelentkezők 5% kedvezményben részesülnek.

A tréningeken a részvétel csak akkor biztosított, ha előzőleg a részvételi díj befizetésre került!

A képzés díja minden esetben tartalmazza a résztvevői anyagokat és a kávébekészítést. A díj nem tartalmazza az ebédet!

Részvételi lehetőség az egyes modulokon

Lehetőség van a modulokon külön is részt venni, ha nem kívánsz megismerkedni a Facilitátori képzés minden moduljával. Ebben az esetben, az egyes modulok díjai megtalálhatóak a módszertanokat bemutató oldalakon.

Van lehetőség a modulokon való ismételt részvételre is! Az ismétlés napi díja: 8.000,- + Áfa (a díja résztvevői füzetet nem tartalmazza, csak a kávé bekészítést és a részvételt).

Qualified Facilitator® vizsga

Akik szeretnének Qualified Facilitator® minősítést szerezni, az alábbi feltételeket szükséges teljesíteniük:

Legalább 7 képzésen való részvétel, melyek között feltétlenül szerepel a Facilitátori szerep és az Aratás művészete alap tréningek.

– Jelentkezés a Qualified Facilitator® minősítésre, részvétel szupervíziós folyamatban és sikeres vizsga letétele. Ennek részleteiről ITT olvashatsz bővebben.

Regisztráció

KÖVESS BENNÜNKET

Wieland és Wieland Kft. 2040 Budaörs, Liget utca 3/2.
Telefon: 06-23-951-410 E-mail: info@wwieland.hu

ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com