Qualified Facilitator®

Qualified Facilitator® minősítés megszerzésének feltételei        WIELAND_VEDJEGY Vegleges_2016.10.21

Minimum 7 modul

Az alapvető facilitátori kompetenciák megszerzéséhez és a Qualified Facilitator® vizsgára jelentkezéshez a képzéseink közül minimum 7 elvégzése szükséges, melyek között mindenképpen szerepelnek az alap tréningek (Facilitátori szerep és az Aratás művészete).

Gyakorlat

A vizsgára jelentkezés feltétele a megszerzett önálló gyakorlat is. Ezért a képzési modulok között javasoljuk a tanultak azonnali gyakorlatba ültetését. Habár képzéseink nagyon gyakorlat orientáltak, és a résztvevők számára aktuális helyzetre készítenek fel, mégis fontos, hogy minél több lehetőséget megragadjanak a résztvevők workshopok, megbeszélések, konferenciák levezetésével a gyakorlásra, tapasztalat szerzésre.

Szupervizió

A szupervízió célja a facilitátori kompetenciák fejlesztése, mélyítése a kooperáció és a hatékonyság növelése. Elősegíti az átélt tapasztalatok, érzelmi bevonódások egyéni
“beakadások” feldolgozását és a témában való előrelépést. A szupervízó 4 hónapon keresztül zajlik egy online platformon, végül egy vizsgára felkészítő egy napos szupervízióval zárul.

Vizsga

A résztvevők a tudásukat és gyakorlatukat egy záró vizsgán tudják bemutatni. A vizsgán minden résztvevő facilitál egy 45 perces workshopot. A workshopon való teljesítményt értékeljük és az erősségeket és fejlesztési javaslatokat tartalmazó összefoglalóban utólag kapják meg a résztvevők egy írásos értékelés formájában. A sikeres vizsgázók egyúttal megkapják a Qualified Facilitator® oklevelet. Akik sikertelenül vizsgáznak a vizsgát megismételhetik egy másik alkalommal a fejlesztési javaslatok megfontolásával.

Jelentkezés

Kérjük jelezd vizsgára jelentkezési szándékodat az info@wwieland.hu e-mail címen. Ezt követően megküldjük a jelentkezési lapot, melyben az alap adatokon kívül a megszerzett gyakorlatot is be kell mutatni a megadott szempontok alapján.

A szupervízió és a vizsga díja: 115.000,- + áfa.

KÖVESS BENNÜNKET

Wieland és Wieland Kft. 2040 Budaörs, Liget utca 3/2.
Telefon: 06-23-951-410 E-mail: info@wwieland.hu

ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com