Referenciák

 

seed_logo_2015 cali kel
eri főt map
tes elm bos
letöltés scjohnson inv
Logo Penny_Market_logo.svg 1024px-G4S.svg

Tátrainé Szilágyi Ágnes – Calivita Magyarország ügyvezető igazgató, CaliVita Akadémia Nemzetközi Igazgató

„Amikor Veróra gondolok, az jut eszembe, hogy:

BARÁT, MENTOR, BIZTONSÁG, TÖRŐDÉS, 100% FIGYELEM, ALÁZAT, MINŐSÉG!

2008-ban ismerkedtünk meg egy képzésen, és már ott kiderült számomra, hogy a mi kapcsolatunk nem csak egy évre szól, hanem egy életre.

Akkor találkoztunk, amikor nagy kihívás előtt álltam. Egy képzési rendszert akartam életre hívni, amit addig még sosem csináltam. Érzések és 15 évnyi gyakorlati tapasztalat volt a birtokomba. Nagyjából tudtam, hogy mit akarok, csak azt nem tudtam, hogy fogjak hozzá. Veró személyisége, kedvessége, tréneri gyakorlata és segítőkészsége egyértelműen adta magát, hogy nekünk együtt kell dolgoznunk.

A közös munkánk első meghatározó élménye a Moderációs tréning volt, ami egy új dimenziót nyitott meg a munkatársaimmal való közös munkában. Hiszem, hogy ez volt az egyik döntő változás, ami elindította a céget a fejlődés útján. Ezzel a technikával kezdtem el tartani a menedzseri értekezleteket. Segítségével egy új kommunikáció, és egy sokkal hatékonyabb együttműködés indult el a cég és partnerei között.

De ez csak a kezdet volt. Ennek a technikának a segítségével kezdtük el közösen kidolgozni a képzési rendszer alapjait. Feltártuk az igényeket és szép lassan kirajzolódtak azok a sarokpontok, azok a készségek, amikre alapoznunk kell a képzési rendszerünket. Veró hihetetlen segítőkészsége, önzetlen adása egyértelművé tette számomra, hogy ő számomra nem „csak” egy coach kolléga, nem „csak” egy barát, hanem annál sokkal több! Ő az én MENTOROM!

Elkezdtünk együtt dolgozni! Én és a menedzsertársaim adtuk a gyakorlati tapasztalatainkat, az igényeinket, Veró pedig fejlesztette a tréning anyagokat. Csodálatos alkotó munka volt, amiben egy gondos, nagytudással és gyakorlattal rendelkező társra találtam. Imádok vele dolgozni! Az együtt töltött idő mindig jókedvű, kreatív, rugalmas, fesztelen, baráti és alkotó! Nagyon jól érzem vele magam! És ami a lényeg, ennek a fesztelen időtöltésnek az eredménye mindig egy fantasztikus tréning anyag! Mára már 4 tréninget fejlesztettünk közösen.

A tréningeken kívül megtanított trénerré válnom. A gyakorlatban tanultam tőle, amiért egy életre hálás leszek neki!

Magyarországon 2011-ben elindítottuk a képzéseket. Hiszem, hogy az elmúlt két év 50%-os forgalomemelkedését nagyban köszönhetjük ezeknek a tréningeknek. Elkezdtünk közös nyelvet beszélni, megtanultunk együtt gondolkodni, és közös célokért dolgozni olyan készségek mentén, ami szárnyakat adott az üzletnek.

Közös munkánk nem ért véget Magyarországon. Nemzetközi szinten is nagyon sokat köszönhetünk neki, mind a tréningek tartásában, mind pedig a trénerek képzésben.

Hiszem, hogy nincsenek véletlenek.  Ha Veróval találkozol, akkor a példaértékű embert, az odaadó munkatársat, a legalázatosabb segítőt, a legprofibb tréningfejlesztőt, és a legjobb trénert és coacht vonzottad be az életedbe. „

KÖVESS BENNÜNKET

Wieland és Wieland Kft. 2040 Budaörs, Liget utca 3/2.
Telefon: 06-23-951-410 E-mail: info@wwieland.hu

ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com