Wieland Veronika

Tréner, coach, facilitátor, szervezetfejlesztő

IAF Certified™ Professional Facilitator
Wieland és Wieland Kft.

Közel két évtizede támogatok csoportokat a saját megoldásaik megtalálásban, felelős döntések […]

Bővebben...

Pintér Zsolt

Learning Leader, GE

Majd két évtizednyi vezetői tapasztalat után kezdtem el foglalkozni felnőttképzéssel és a vélememényem szerint attól elválaszthatatlan facilitációval. Azóta […]

Bővebben...

Mokos Katalin

Szervezeti működés fejlesztő, minősített facilitátor, Certified SAFe ® 4 Agilist

Több mint húszéves, multinacionális környezetben szerzett szervezet- & kultúrafejlesztési, valamint több […]

Bővebben...

Andrea Gewessler

Nagy tapasztalattal rendelkező facilitátor, kritikus barát, tanácsadó és coach vagyok. Mióta megalapítottam a Change that Matters Ltd-t 2005-ben, rengeteg különböző féle szervezettel volt alkalmam együtt dolgozni projektek széles skáláján.

Bővebben...

Bölcskei Mónika

HR közgazdász és pedagógus végzettséggel rendelkezik. Mónika az elmúlt 15 évben, mint HR tanácsadó, akkreditált tréner, Coach és AT Facilitátor a vezetőfejlesztésben tevékenykedik egyúttal a New Human Bridge Solutions Kft. ügyvezetője.

Bővebben...

Máthé Kata

Grafikus művészként, grafikus jegyzetelőként nem csak a lényegkiemelésre törekszik, hanem a vizualizációval új csatornákat nyit meg a hallgatóság számára hazai és nemzetközi konferenciákon, tréningeken. A Remarker Kft. alapítója. Korábban múzeumok gyermekprogramjainak művészeti vezetőjeként tevékenykedett.

Bővebben...

Sivó Imre

Vállalatvezetők és vezetési csapataik tanácsadó partnere, felsővezetők executive coacha. Legszívesebben stratégiai változások többéves projektjein dolgozik, a vezetés fejlesztését a szervezetváltozási együttműködésbe illeszti.

Bővebben...

Várfi Melinda

Melinda hisz a közösségek erejében és lelkesen támogatja őket egy fenntartható társadalom felépítésében. 10 év startup élet, oktatás és export-tanácsadás […]

Bővebben...

KÖVESS BENNÜNKET

Wieland és Wieland Kft. 2040 Budaörs, Liget utca 3/2.
Telefon: 06-23-951-410 E-mail: info@wwieland.hu

ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com