Andrea Gewessler

Nagy tapasztalattal rendelkező facilitátor, kritikus barát, tanácsadó és coach vagyok. Mióta megalapítottam a Change that Matters Ltd-t 2005-ben, rengeteg különböző féle szervezettel volt alkalmam együtt dolgozni projektek széles skáláján.

Bővebben...

Bölcskei Mónika

HR közgazdász és pedagógus végzettséggel rendelkezik. Mónika az elmúlt 15 évben, mint HR tanácsadó, akkreditált tréner, Coach és AT Facilitátor a vezetőfejlesztésben tevékenykedik egyúttal a New Human Bridge Solutions Kft. ügyvezetője.

Bővebben...

Máthé Kata

Grafikus művészként, grafikus jegyzetelőként nem csak a lényegkiemelésre törekszik, hanem a vizualizációval új csatornákat nyit meg a hallgatóság számára hazai és nemzetközi konferenciákon, tréningeken. A Remarker Kft. alapítója. Korábban múzeumok gyermekprogramjainak művészeti vezetőjeként tevékenykedett.

Bővebben...

Sivó Imre

Vállalatvezetők és vezetési csapataik tanácsadó partnere, felsővezetők executive coacha. Legszívesebben stratégiai változások többéves projektjein dolgozik, a vezetés fejlesztését a szervezetváltozási együttműködésbe illeszti.

Bővebben...

Várfi Melinda

Melinda hisz a közösségek erejében és lelkesen támogatja őket egy fenntartható társadalom felépítésében. 10 év startup élet, oktatás és export-tanácsadás […]

Bővebben...

Wieland Veronika

Tréner, coach, moderátor és szervezetfejlesztő 2001 óta, pedagógiai és HR háttérrel. Szenvedélye és missziója a facilitatív vezetés és szemlélet elterjesztése. Veronika a Wieland és Wieland Kft. ügyvezető igazgatója.

Bővebben...

KÖVESS BENNÜNKET

Wieland és Wieland Kft. 2040 Budaörs, Liget utca 3/2.
Telefon: 06-23-951-410 E-mail: info@wwieland.hu

ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com