Szervezetfejlesztési szolgáltatásaink

Tréning

Gyakorlatorientált tréningjeinket facilitatív megközelítéssel dolgozzuk ki és valósítjuk meg. Módszereinkkel a legújabb felnőttképzési irányokat követjük, az offline és online térben egyaránt.

Workshop-vezetés

Csapatoddal szeretnél gyorsan és eredményesen előre lépni? A facilitátor ebben tud segíteni. Számunkra hivatás a workshop facilitálás, melyet a fizikai és a virtuális térben egyaránt magas szinten művelünk.

Coaching

Coachingban egy speciális tanulási folyamaton keresztül segítünk az ügyfélnek feltárni az elakadásának okait, és kísérjük őt a megoldás megtalálásában. Módszerek széles skáláját alkalmazzuk mind csoportos, mind egyéni coaching folyamataink során.

Tanácsadás

Szervezeti struktúrák és folyamatok összehangolása, a munkatársak támogató közreműködésének elérése – ez minden szervezet vágya. Mi tudunk segíteni.

Képzéseink

Mi a facilitáció?

Rólunk

Több évtizednyi tapasztalatunkra támaszkodva arra törekszünk, hogy komplex, személyre szabott megoldást nyújtsunk partnereinknek. Legyen szó szervezetfejlesztésről, egyedi problémamegoldó workshopról, vagy akár nyílt képzésről, munkánkat áthatja a facilitatív szemlélet, amely eredményesebbé, innovatívabbá, elkötelezőbbé teszi bármilyen csoport együttes munkáját.

Referenciák

Cali Vita
Vincotech
SC Johnson
MAPEI
G4S
Főtáv
Ericsson
Bosch
At Work
Invitel
Penny Market
SEED
ELMŰ
Tesco