2 nap feltöltődés neked is jár!

Gyermekednek már te is választottál tábort nyárra, és megvan a családi nyaralás időpontja is? Itt az ideje, hogy coachként, vezetőként saját magadnak is engedélyezz egy 2 napos tábort. A Coaching Camp szervezői idén 5. alkalommal hirdetik meg a coachok nonferenciáját a feltöltődés, inspiráció és kapcsolódás jegyében. A 2 napos Open Space izgalmas workshopokat, szakmai párbeszédeket tartogat. Csatlakozz te is hozzánk Gárdonyban június 29-30-án.

Coachként, coaching szemléletű vezetőként bizonyára számodra is fontos a folyamatos tanulás, önfejlesztés, megújulás. Sokszor gondolunk rá, jó lenne, még a szükségét érezzük is, de vajon szánunk-e rá elegendő időt? 5 éve a Coaching Camp azzal a céllal jött létre, hogy a fejlődni vágyó coaching szemléletű szakembereknek nyújtson feltöltődési, inspirációs és kapcsolódási lehetőséget. Idén a 2 napos Open Space ad teret arra, hogy behozzuk saját témánkat, ötletünket, kihívásunkat és a résztvevőkkel közösen alkossunk.

Tegyük mindezt Gárdonyban, csodás környezetben, teljes kiszolgálással, hogy nekünk, résztvevőknek csakis önmagunkra, saját fejlődésünkre, a többiekkel való kapcsolódásra kelljen koncentrálnunk.

És a program egy üres étlap? Bevállalod, hogy együtt töltjük meg tartalommal?

Coachként nap mint nap azzal és azon dolgozunk, amit az ügyfeleink behoznak, azzal, ami egy-egy ülésen előáll. Legfőbb törekvésünk ügyfeleink támogatása. És te hogyan támogatod magad? Őszintén, mikor állítasz kihívásokat magad elé? Itt az idő, hogy te is meghatározd a saját „challenged”. A Camp és az általa kínált Open Space egy független platform, ami biztonságos, támogató környezet, egymásra, egymás jóllétére is odafigyelő résztvevőkkel. Egy olyan tér, ahol bátran merhetsz.

Tuti biztos workshopok?!

A beérkezett workshop-témák izgalmas tábort vetítenek előre. Többek közt szerepel köztük a coachok márkaépítése és kommunikációs eszközei; a coaching ROI, avagy a coaching értéke számokban; a Miért? kérdéseket a coachingban; a coaching helye az óvodákban…

Bízunk benne, hogy neked is meghoztuk a kedved a velencei tavi 4 csillagos wellness-szel egybekötött szakmai feltöltődésre. Találkozzunk június utolsó 2 napján Gárdonyban.
Bővebb információ és jelentkezés: ITT

 

 

 

Aktuális TIPP:

    

PszichoFilo Expo’17
2017. június 24-25.

PszichoFilo Expo a Feldmár Intézet szervezésében: előadások, kerekasztal beszélgetések, workshopok és különleges programok. Többek közt Wieland Veró és Nardai Brigi coachok is közös workshopra készülnek. Ott a helyed!

Bővebb információ és regisztráció: ITT


 

Akciós eszközök parádéja 2017 június 12-ig:

 

Open Space szett

bruttó: 45 488 Ft

AKCIÓS ÁR: 38 660 Ft
Tovább >>

Visual Coaching Guides (angol nyelvű)

bruttó: 9 262 Ft

AKCIÓS ÁR: 7 870 Ft
Tovább >>

 

 

 

Novario® ShoulderBag, Pin-It trénertáska

bruttó: 85 968 Ft

AKCIÓS ÁR: 73 070 Ft
Tovább >>