2016, mi ilyen színesnek láttunk

2016. 12. 13. | Írta: Wieland Veronika | Kategória: Cikkek, hírek, írások

Vészesen közeleg az év vége, és még néhány karácsonyi ajándék beszerzése is előtted van? Hidd el, nálunk sincs ez másképp. Mégis azt gondoltuk, ideje lassítani kicsit. Megállni, értékelni, ünnepelni és rápihenni 2017-re, ugyanis új képzésekkel, termékekkel indítjuk az új évet.

Állj meg te is egy pillanatra, s gondold át mi minden történt veled idén. Mi is ezt tettük, és ebből született a 2016-os vizuális összefoglalónk. Bízunk benne, hogy neked is meghozza a kedved az évértékeléshez, vagy már épp a jövő évi tervezéshez. Vegyél magadhoz egy üres lapot, pár színes ceruzát, tollat, és kezdd el megtölteni gondolataiddal.

Januártól izgalmas tréningekkel, workshopokkal és megannyi új termékkel is várunk téged. Január 13-án a Felszabadító technikák tréningen sok kisebb módszertant sajátíthatsz el, 19-én Meeting & Espresso-ra hívunk a Kaptárba, 26-án pedig a 60 percben eredményes megbeszelés OPERA-ját hozzuk el neked. Február 16-17-ére pedig itthon elsőként szervezzük meg az Aratás művészete workshopot.

Boldog ünnepeket és sok közös élményt kívánunk 2017-re is!