2016 sláger-termékei

Új tréningek, workshopok fejlesztésére eddig is nagy hangsúlyt fektettünk, és nem titok, hogy jelenleg is dolgozunk új megoldásokon. Mégis büszkén vállaljuk, hogy minden évben gyermeki kíváncsisággal várjuk a Neuland innovációkat, melyek rendszerint újszerűségükkel, praktikusságukkal, környezetbarát mivoltukkal sarkallnak bennünket, felhasználókat is új ötletekre. Már nem kell sokat várni a megújult termékpalettára, ezért arra gondoltunk, hogy addig összegyűjtjük azokat a 2016-os termékeket, melyek kiemelkedő sikert arattak vásárlóink körében.

Feketén fehéren

Amint elkezdtük használni a tréningeken, workshopokon, a fekete flipchart papír és a jegyzettömb egy csapásra nagy kedvencé vált. Míg a barna flipchart papírok a legtöbb résztvevőnknél a gyerekkort, a nagymamánál töltött időt hívták elő, addig azt tapasztaltuk, hogy a fekete flipchartos táblaképek igazi „wow” élményt jelentettek. Különösen izgalmas, ahogy a WhiteOne-nal rajzolt képek, szövegek, csak egy kis idő elteltével tűnnek ki igazán a feketeségből.

Akril markerek bűvöletében

Nem kellett sokat várni, hogy a feketéből valódi színpompa válhasson, ugyanis a PanPastel kréták mellett 19 színben és 3 méretben megjelentek az AcrylicOne akril markerek. Az „alapszínek” mellett, – már ha ebben az esetben beszélhetünk ilyenről – az arany, ezüst, bronz eleganciáján túl a paletta az élénk narancssárgát, zöldet egyaránt tartalmazza, így mindenki kedve, ízlése szerint válogathat. Továbbá az sem utolsó szempont, hogy az utántöltése is megoldott.

Szürke 5 árnyalata

Vagy így, vagy úgy, de 2016-ban minket is elért a „szürke árnyalatai láz”, és talán elárulhatjuk, hogy a grafikus jegyzetelő partnereink egyszerűen imádják. Főként akkor szembeötlő a különbség, ha a filcekkel egymás mellett jelenítjük meg a szürke öt árnyalatát.

Slickynotes és a dinamikus falfelületek

Az elektrosztatikus slickynotes jegyzettömbök a moderációs kártyák egy új dimenzióját nyitották meg. Tökéletes eszközei az ötletelésnek, csapatmunkának, prezentációnak. Minden felületre tapadnak, de nyomot sehol sem hagynak. Csúsztasd körbe papírokat a táblán és egyetlen mozdulattal egy dinamikus és kreatív munkafelületet hozhatsz létre.

Lazán és könnyedén gördülj be a koffereddel

Trénerként, facilitátorként bizonyára te is szenvedtél amiatt, hogy roskadásig rakott koffer lehúzza a vállad, másik kezedben ott vannak a flipchartok, vagy a projektor, és a résztvevői anyagokat még egy külön kiskocsiban húznád, ha lenne még plusz két kezed. Na, ennek kiküszöbölésre jött a Novario® workshop trolley, ami praktikus filctoll- és kártyatartókkal, zsebekkel, jegyzetfakkokkal megoldást jelent erre a problémára. Sőt azáltal, hogy kereke és húzókája van, garantálja, hogy lazán és könnyedén gördülhess be egy rendezvényre.

 

 

 

Akciós eszközök parádéja 2017. március 6-ig:

 

Novario® WorkshopTrolley Pin-It Basic

bruttó: 128 952 Ft

AKCIÓS ÁR: 116 055 Ft
Tovább >>

LotsenCards “Basic Bundle”

bruttó: 28 795 Ft

AKCIÓS ÁR: 25 915 Ft
Tovább >>

 

 

 

Neuland No.One®, a szürke több árnyalata, 5db/készlet

bruttó: 3 318 Ft

AKCIÓS ÁR: 2 820 Ft
Tovább >>