3 ok, amiért neked is ajánljuk az Aratás művészete workshopot

Egy csoportmunka akkor igazán jó, ha a résztvevők élvezik a közös munkát és látják is az értelmét, megtapasztalják az eredményét. Ez azonban nem jön egy csettintésre: amennyi munkát, energiát fektetünk az előkészületekbe és magára az eseményre, legalább ennyi koncentrációt igényel az eredmények összegzése, tehát az aratás. És hogy ez miért fontos? Azt összegyűjtöttük neked e heti hírlevelünkben.

1. Előrevisz

Ha Te is egy adott probléma megoldására szenteled a legtöbb figyelmet egy csapat- vagy csoportmunka során, nem vagy egyedül, a legtöbben ugyanis így vagyunk ezzel. Pont ezért az eredmények aratása a csoportmunka legkritikusabb része. Időt kell szentelnünk a megoldás folyamata során elhangzott gondolatok összesítésére, a benyomások összegyűjtésére, hiszen ezek a megfogható, időnként megfoghatatlan eredmények lesznek majd azok, amelyek a célunkhoz, vagy ahhoz nagyon közel visznek minket.

2. Rögzít

A meetingeket, csapatépítéseket mindig konkrét céllal szervezzük, szeretnénk A-ból közösen B-be jutni, vagy változást szeretnénk mondjuk az elköteleződésben. Biztos veled is előfordult már, hogy egy-egy ilyen elvonulás után fel tudtad idézni a hangulatot, de azt, hogy végül mi lett a közös munka eredménye, milyen konszenzusra jutottál a csapattal, arra nem emlékszel. Az Aratás művészete workshopon különböző technikákat, fortélyokat sajátíthatsz el, amelyek segítenek az összegzésben és megtanulhatod azt is, hogyan öntsd megfelelő formába ezeket az eredményeket a munkahelyeden.

3. Megalapoz

Ha az aratásra megfelelő időt szentelsz és alaposan összegyűjtöd, kielemzed az eredményeket, sokat teszel a további munka sikereiért. Ezek a gondolatok, tapasztalatok, amelyek egy-egy meeting végére összegyűlnek, a projekt következő fázisának alapjait jelentik. Egy olyan fontos, összeszedett, átgondolt alapot, amelyre lehet építkezni.

Jelentkezz Te is az Aratás művészete workshopra ITT és tapasztald meg az aratásban rejlő lehetőségeket! Január 16-án és 17-én megismerheted az aratási módszereket és eszközöket és elsajátíthatod ezek alkalmazását is!

 

 

 

Aktuális TIPP:

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy bemutatótermünk és irodánk dec. 21-től 2018. jan. 3-ig zárva tart. Webáruházunk zavartalanul üzemel, de a leadott rendelések teljesítése mostantól a készlettől függően a megszokottnál hosszabb időt vehet igénybe.

Akciós eszközök parádéja 2018. január 08-ig:

 

slickynotes® Saving Set L

bruttó: 12 700 Ft  AKCIÓS ÁR: 10 795 Ft
Tovább >>

Novario® ShoulderBag, Pin-It tréner válltáska

bruttó: 88 764 Ft AKCIÓS ÁR: 75 450 Ft
Tovább >>

 

 

 

Neuland pasztell kréta

bruttó: 3 604 Ft AKCIÓS ÁR: 3 060 Ft
Tovább >>