A facilitátorok kedvenc termékei


Nem tagadjuk, mi száz százalékig meg vagyunk győződve termékeink magas minőségéről, szívesen és gyakran is használjuk őket munkánk során. De annak örülünk igazán, amikor tőletek kapunk visszajelzéseket. Tőletek, akik munka közben, akár napi szinten használjátok a filceket, táblákat, moderációs eszközöket. Úgyhogy most jöjjenek azok a termékek, amelyek néhányotok kiemelt kedvence. Jó inspirálódást!

Ész Attila Sándor, facilitátor 
“Olyan sok kedvencem van, hogy nehezen tudok választani. Folyamatlépések, részletek, fejlesztési lehetőségek megjelenítéséhez a moderációs kártyákat használom, a szimbólumok nem hiányozhatnak a projektstátuszok vizualizálásakor. A NoOne markerek magukért beszélnek, a ChalkOne markerekről nem is beszélve – feljegyzések, információáramlás ábrázolásakor mindig számíthatok rájuk. Az eszközök nagyon beváltak, az egész csapat megkedvelte őket.”

Thury Mónika, facilitátor
“A csoportmunkák során gyakran dolgozom kártyákkal, az Estatics az új kedvencem. Az fogott meg benne, hogy nagyon praktikus, sokoldalúan használható, és látványos, szép táblaképet tudok vele alkotni. A résztvevők is imádják. Eddig főleg akciótervezés során használtam, de kiválóan alkalmas folyamatok, struktúrák ábrázolására vagy ötletek, gondolatok megjelenítésére, amelyeket később kategorizálunk. A csoportosítást felgyorsítja, hogy a kártyák egy könnyed mozdulattal bárhová átcsúsztathatók a táblán, vagy másik felületre is áthelyezhetők tű vagy ragasztó nélkül. Az Estatics kártyák tényleg szinte bármilyen felületen megtapadnak, így, ha nincs kéznél tábla, használhatod őket falon, szekrényen, vagy amid éppen van. ”

Tanner Anett Paula – tréner, coach, szervezetfejlesztő 
“Neuland = Love at first sight! Nem tudom kiemelni a kedvenc termékem, mert mind az. A táskámban mindig van néhány darab filc, amiket a legváratlanabb helyzetekben is elő tudom venni. Először szinte az összes színt megvettem, annyira elkápráztatott a paletta. Aztán megtaláltam a kedvenc színeimet, színpárjaimat, melyekből többféle filc és utántöltő lett a megoldás ahhoz, hogy minden munkámhoz a megfelelő eszközt használhassam, és mindezt stílusosan tehessem.”

Aktuális tippek neked:
    

 

    

Magas színvonalon a legjobbaktól

Magas minőségű termékek mellé színvonalas, szakmailag erős tréningek is dukálnak, ahol a legjobbaktól tanulhatsz. Június elején rögtön Andrea Gewessler látogat el hozzánk, hogy Dinamikus facilitáció tréningünkön első kézből adja át tudását. Nagy kár lenne kihagyni a módszer szakértőjét!

Számít a véleményed! Segíts!

Néhány nappal ezelőtt ezért arra kértünk titeket, hogy segítsetek nekünk ésmondjátok el véleményeteket a virtuális meetingekkel kapcsolatban. Maradt még pár nap a kitöltésre, ha eddig nem tettétek, nagyon örülnénk, ha végigkattintanátok a kérdőívet, amivel nyerhettek is egy Jabra Evolve 40 Stereo headsetet!

 

 

 

Tanulj meg szépen írni!

Betűalkotó workshopunkonelsajátíthatod a szépírás csínját-bínját. Érdemes, hiszen egy csinosan elkészített táblakép, a szépen megformált betűk lenyűgözhetik az olvasókat vagy a tréninged résztvevőit.