Dobjuk fel a konferencia- szezont!

Miért törvényszerű, hogy egy konferenciának unalmasnak kell lennie? Hosszú prezentációkkal könnyű feltölteni a napirendet, de ne csodálkozzunk, ha a várt lelkesedés leginkább a szünetek idejére koncentrálódik. Számos olyan technika, módszer van, ami lehetővé teszi, hogy a szünetekre jellemző oldott hangulatot, nyüzsgést, kapcsolatépítést magába a rendezvény tartalmi elemeibe is beépítsük. Tipikusan ilyen a World Café, amellyel a MAF konferencián dolgoztunk. A résztvevők visszajelzései, lelkesedése, az előjött kreatív ötletekkel tarkított színes asztalterítők önmagukért beszélnek. Ezt az élményt kívánjuk minden szervezőnek.

Konferenciaszezon – honnan szerezzek táblát?

Ősszel javában dübörög a konferenciaszezon, és egyre gyakrabban merül fel a „Honnan szerezzek PinWand vagy flipchart táblákat?”. Ha egy cég nem szeretne a táblák tárolásával, szállításával bajlódni, hosszú távra beruházni, akkor egyértelműen a bérlés a legkézenfekvőbb megoldás. A WWielandnál az eszközbérlési szolgáltatásunkkal ehhez kívánunk optimális megoldást nyújtani. Egy nagyobb rendezvényt egy időben akár 30 darab, fél perc alatt felállítható PinWand táblával, 4 flipchart táblával és 10 fős csoportmunkához felszerelt moderációs kofferekkel is ki tudunk szolgálni. A táblák gyors beszerzése a rendezvényszervezőknek ugyan lehet, hogy néha fejtörést okoz, mégis a résztvevők számára jó hír, hogy úgy tűnik a hosszú előadássorozatokból álló események leáldozóban vannak. A szervezők egyre nyitottabbak arra, hogy a résztvevőket bevonják, közös munkára, ötletelésre hívják, ezáltal is élve a kollektív bölcsesség nyújtotta előnyökkel.

World Café a MAF konferencián

A tavalyi év sikerén felbuzdulva, idén isnagyon örömmel fogadtuk a Magyar Adományozói Fórum felkérését egy olyan workshop kidolgozására és facilitálására, ami résztvevők bevonódását, az aktuális téma iránti elköteleződést, a civil szervezetek és a vállalatok oldottabb, mégis szakmai jellegű kapcsolódását támogatja. Mindig örömmel támogatjuk az ilyen kezdeményezést, így nem volt kérdés számunkra, hogy szakmai tudásunkkal és tapasztalatunkkal támogatjuk a kezdeményezést. Módszertant tekintve választásunk a World Café-ra esett, melyben a vállalati támogatásra leginkább szoruló területeket, a gyümölcsöző civil és vállalati együttműködés feltételeit jártuk körbe, illetve annak témakörét, hogy a helyi közösségek hogyan kaphatnának még nagyobb figyelmet. A résztvevők visszajelzései alapján egy nagyon jó hangulatú, izgalmas, ötletekben gazdag párbeszéd vette kezdetét, ahol a többször változó asztaltársaságok további kapcsolatépítésre is lehetőséget adtak. A Pribélyi-Nagy Melinda facilitálta workshopon a legfontosabb gondolatokat önmagukért beszélő grafikus jegyzetek formájában Máthé Kata (Remarker) örökítette meg. Köszönjük, hogy ott lehettünk.

A MAF konferencián készült képek: ITT

 

 

 
Akciós eszközök parádéja 2016 október 31-ig:

LW-11 PinWand tábla antracit filc, görgővel

bruttó: 135 621 Ft

AKCIÓS ÁR: 115 278 Ft
Tovább >>

Pinwandpapír barna 50 ív

bruttó: 14 362 Ft

AKCIÓS ÁR: 12 208 Ft
Tovább >>

 

 

Táblára pattintható gombostűtartó

bruttó:  4 623 Ft

AKCIÓS ÁR: 3 930 Ft
Tovább >>