Eredményes meetingtől a team coachingig

 

Kaptárral közös workshopunk, a Meeting & Espresso nevéhez hűen nagyon aktívan telt, s már most izgalommal várjuk a következő alkalmat. Eseményekből novemberben sem lesz hiány, főként team coachinggal hangolódunk a télre. November 9-i Morning Coachingon Wieland Veró új technikákat és egy olyan módszertani GPS-t hoz, ami eligazodást nyújt a team coaching technikákban. November 24-25-én Bölcskei Móni kétnapos képzésen vezeti be az érdeklődőket az akciótanulás világába.

Meeting & Espresso, ahogy mi láttuk

Október utolsó hetét Pekár Dóri, a Kaptár egyik alapítója és Wieland Veronika, WWieland ügyvezetője egy igazán különleges reggelivel indította. A workshopon többek közt olyan kérdésekre kerestük a választ, hogy min múlik a meeting sikere, mennyire fájó a nem működő megbeszéléskultúra. Ahogy a résztvevők fogalmaztak, kaptak ízelítőt, struktúrát, színeket és élményt, amit a következő megbeszéléseikbe is szeretnének továbbvinni. Nov. 29-én téged is szeretettel várunk a 2. Meeting & Espresso reggelire a Kaptárba.

Módszertani térkép a Morning Coachingon – Kaptár, 2016. nov. 9.

A tapasztalat azt mutatja, hogy a sikeres egyéni coaching üléseket, eredményeket követően az ügyfelek teljeskörű bizalmat szavaznak, és idővel a csapat fejlesztésében is a coachra számítanak. A fejtörést gyakran az okozza, hogy kevés a team coachingra fejlesztett módszer. Ezért is gyakori a mihez nyúljak, melyik technikát alkalmazzam kérdés. A facilitatív technikák fejlesztési céllal kiválóan alkalmazhatók. Ezen módszertanok tárháza szinte kimeríthetetlen, „csak” jól kell tudni választani, és alkalmazni. Wieland Veró november 9-i Morning Coaching-ján a résztvevők az új technikák megismerésén túl egy olyan módszertani térképpel is gazdagodnak, ami megbízható útitársuk lesz a team coaching technikák útvesztőjében.

Bővebb információ és jelentkezés: ITT

Akciótanuló csoport alapok facilitátor képzés – Budaörs, 2016. nov. 24-25.

​„Az akciótanulás olyan kiscsoportos (4-7 fős) fejlesztési módszer, amely minden szektornál, cégméretnél és iparágnál rövid időn beül komoly eredményt hoz. Serkenti az együttműködést, a megértést, támogató légkört biztosít, amiben könnyű új, innovatív megoldásokkal előrukkolni”- sorolja az módszer előnyeit Bölcskei Mónika, tapasztalt coach, a képzés trénere. Az akciótanulás a projektalapú működésmódot, a szervezeti egységek közötti kooperációt, és a coaching kultúra fejlesztését is segíti. De fontos hangsúlyozni, hogy csak a coaching szemléletű szervezeteknél működik. Az Akciótanulás alapok képzésen a résztvevők olyan technikát sajátítanak el, amelyek segítik elindítani a bizalomépítést a munkahelyen, támogatják a feldolgozást. Facilitátorként kézben tartják a folyamatot, de nem mondatják ki az eredményt, csak jelzést kérnek, hogy mehet-e a folyamat tovább. A képzést gyakorlott facilitátoroknak, coachoknak, coaching szemléletű vezetőknek ajánljuk.

Bővebb információ és jelentkezés: ITT

A teljes interjú Filius Ágnes tollából itt olvasható: ITT

 
Akciós eszközök parádéja 2016 november 14-ig:

 

Visszajelzést segítő kártyák

bruttó: 5 709 Ft

AKCIÓS ÁR: 5 138 Ft
Tovább >>

NoOne Moderációs Marker készlet, fekete

bruttó: 5 681 Ft

AKCIÓS ÁR: 4 829 Ft
Tovább >>

 

 

 

Novario-Starter, Pin-It trénerkoffer

bruttó: 67 426 Ft

AKCIÓS ÁR: 57 312 Ft
Tovább >>