Év eleji újdonságok

 

 

Minden évben újítunk, de azért az ritkán fordul elő, hogy már az új katalógus megérkezése előtt számos újdonságról számolhassunk be. Pedig már túl is vagyunk egy sikeres Felszabadító technikák workshopon, készülünk az első Aratás művészete workshopunkra és időközben gyönyörű Igazgyöngy kreatív képkártyákkal bővült termékkínálatunk. Egész jól indul ez az év…

Kezdésként felszabadítottuk a résztvevőket

Januárban 30 résztvevővel tartottuk az első Felszabadító technikák workshopot. Veró és Meli nyolc különböző technikát ismertetett meg a lelkes és tanulásra éhes résztvevői csapattal. A workshop igazi felszabadult hangulatban, értékes beszélgetésekkel, visszajelzésekkel és számos nagy felismeréssel telt. „Egy nap alatt megismerhettem, kipróbálhattam, visszajelzést kaphattam 7-8 új eszközről, technikáról. Azáltal pedig, hogy más-más területről érkeztünk, különböző felhasználási lehetőségeket is hallhattam” – értékelte a napot Fábián Ági, a SEED projektmenedzsere.

A sok pozitív visszajelzésen felbuzdulva, 2017. október 27-ére már ki is tűztük a következő Felszabadító technikák workshopot. Bővebb infó és jelentkezés: ITT

A januári workshopon készült képeket megtekintheted: ITT

Igazgyöngy kártyák fejlesztéshez

Büszkék vagyunk rá, hogy termékpalettánk idén elsőként az Igazgyöngy kreatív képkártyákkal bővült. A 36 színes gyermekmű eredeti alkotásai az elmúlt években az Igazgyöngy Alapítvány művészeti iskolájában készültek, jelenleg pedig remek fejlesztési eszközként szolgálnak pszichológusoknak, coachoknak, trénereknek, mentálhigiénikusoknak és pedagógusoknak egyaránt. A csomag részét képezi a 40 oldalas útmutató, mely azon túl, hogy tippeket ad a felhasználáshoz, egy rövid szimbólumkalauzt is tartalmaz. A kártyákat személyesen budaörsi bemutatótermünkben és a Kaptárban lévő WWieland Ponton is megtekintheted.

Február közepén aratni? Miért ne!

Bár az időjárás még annyira nem ideális az aratáshoz, Várfi Melinda és Wieland Veró arra invitál, hogy tökéletesítsd aratási technikádat a február 16-17-i Aratás művészete workshopon, ahol többek közt praktikus aratási technikákat, eszközöket sajátíthatsz el.

Bővebben a február 16-17-i Aratás művészete workshopról: ITT

 

 

Akciós eszközök parádéja 2017. február 20-ig:

 

AcrylicOne közepes, 19 db-os szett

bruttó: 19 572 Ft

AKCIÓS ÁR: 16 635 Ft
Tovább >>

TableTop asztali flipchart tábla

bruttó: 61 023 Ft

AKCIÓS ÁR: 54 920 Ft
Tovább >>

 

 

 

Táblára pattintható gombostűtartó

bruttó: 4 549 Ft

AKCIÓS ÁR: 3 865 Ft
Tovább >>