Gyújtsuk be a rakétákat!

Legutóbb a 2016-os évre tekintettünk vissza, s azt gondoltuk, idei első hírlevelünk már csak tervekről fog szólni. Mégis örülünk, hogy másképp alakult. Büszkén tudatjuk, hogy december végén szakmai vezetőnk, Wieland Veronika megszerezte az IAF nemzetközi Certified™ Professional Facilitator (CPF) képesítését. Két ünnep közt feltöltődtünk, hogy év elején újult erővel új fába vághassuk a fejszénket. Január 13-án ez lesz a Felszabadító technikák, február 16-17-én pedig az Aratás művészete workshop.

Hosszas előkészítés, referencia anyagok, tanulmányok készítése és interjúk előzték meg a londoni International Association of Facilitators (IAF) vizsgát, ahol a facilitátor szakma legnagyobbjai Veró szakmai tapasztalatát és facilitátori képességeit nemzetközi CPF facilitátori címmel díjazták. „Köszönöm a támogatást, a sok referenciát, fejlesztő gondolatokat, és nem utolsó sorban a lehetőséget és a bizalmat kollégáimnak, facilitátortársaimnak, megbízóinknak, akikkel együtt gyakorolhattam, fejlődhettem, s fejlődhetek a jövőben is. Igazán szép karácsonyi ajándék volt ez az elismerés” – mondta Wieland Veró.

Az előző évek sikerén felbuzdulva, végzett Qualified Facilitátoraink visszajelzéseit, tapasztalatait beépítve idén megújult tréningekkel indítjuk útjára 9 modulos facilitátor képzésünket. Tréningsorozatunk segítségével jelenleg hat fő dolgozik facilitációs eszköztára bővítésén, felkészülve a 4 hónapos szupervízióra, s a záróvizsgára. Te is kedvet kaptál? Nem késő, még becsatlakozhatsz.

Képzési portfolióinkat idén új, ámde a tőlünk megszokott minimum 70%-ban gyakorlatias képzésekkel, workshopokkal tarkítjuk. A nagy érdeklődést kiváltó január 13-i a Felszabadító technikák workshopon legalább 7 módszertant kipróbálhatsz, sőt beszerezheted a 33 módszertan magyar nyelvű anyagát is. Január 19-én a 3. Meeting & Espressora invitálunk, január 26-án pedig a 60 percben eredményes megbeszélés OPERA-ját hozzuk el nektek. Február 16-17-én pedig hazánkban elsőként szervezünk Aratás művészete workshopot, amelybe előzetes betekintést kaphatsz január 11-én a Facilitátorok az aratásról meetupon.

Garantáljuk, hogy velünk idén is izgalmas tréningeken képződhetsz, olyan technikákat szerezhetsz be, amiket azonnal be is vethetsz. Eltökélt célunk felpezsdíteni a csoportmunkát! Legyél a cinkostársunk ebben!

2017. évi I. féléves képzésajánlónk:

9 modulos facilitátori képzés – infó: ITT

jan. 11. Facilitátorok az aratásról meetup – infó: ITT

jan. 13. Felszabadító technikák workshop – ÚJ! infó: ITT

jan. 26. OPERA módszer tréning – infó: ITT

febr. 16-17. Aratás művészete workshop – ÚJ! infó: ITT

márc. 9-10. Facilitátori szerep tréning – infó: ITT

ápr. 6-7. Moderációs technikák tréning – infó: ITT

máj. 12. Circle Way technika tréning – infó: ITT

jún. 8-9. World Café tréning – infó: ITT

 

 

 

Akciós eszközök parádéja 2017. január 23-ig:

 

Szimbólumlapok (480 db vegyes)

bruttó: 2 712 Ft

AKCIÓS ÁR: 2 305 Ft
Tovább >>

Magboard Plus Basic mágneses falitábla

bruttó: 66 536 Ft

AKCIÓS ÁR: 59 883 Ft
Tovább >>

 

 

 

WhiteboardMarker Neuland NoOne, 13 db-os készlet

bruttó: 12 937 Ft

AKCIÓS ÁR: 10 996 Ft
Tovább >>