Ismerd meg jobban önmagad és másokat!

Aki ismeri önmagát, tisztában van saját erősségeivel és gyengeségeivel, sokkal jobban tud csapatban dolgozni. Sajnos vagy nem sajnos, de az önfejlesztés egy soha véget nem érő folyamat, mindig lehet rajta csiszolni, javítani. Legújabb hírlevelünkben két olyan tréninget ajánlunk figyelmedbe, amelyekkel nemcsak saját magadat, de a téged körülvevő embereket is jobban megismerheted.

Facilitátori szerep tréning – november 15-16.

Ha csoportokkal foglalkozol, az egyik legnagyobb kihívás a semleges szerep elsajátítása. Hogy mit jelent ez? Azt, hogy minden esetben tisztán látsz, tudod, hogy mi a te, a résztvevők és a megbízó felelőssége, feladata. Nem saját egódat érvényesíted egy csapatmunka során, hanem bevonod és ösztönzöd a közös gondolkodásra, problémamegoldásra a résztvevőket, bizalmi légkört építesz ki. Figyelsz, megfigyelsz, felméred az igényeket és kézben tartod a csoportdinamikát. A feladat nem egyszerű, de tanulható. A facilitátori szerep képzés célja az, hogy a facilitátor legfontosabb kompetenciáit, feladatait megismerd, képet kapj a csoportdinamika alapelveiről és az alkalmazandó technikákról.

Persolog viselkedésprofil szakértő képzés – november 23-24.

A persolog viselkedés-profil nemcsak a munkádban, hanem a magánéletben is nagy segítség lehet saját magad és a téged körülvevők jobb megismeréséhez. Azzal, hogy elmélyedsz az önismeretben és megérted mások viselkedését, sokkal jobban és egyszerűbben tudsz boldogulni, legyen szó kiválasztásról, tréningről, csapatépítésről vagy akár hétköznapi emberi kapcsolataidról. Ezen a tréningen megismerkedhetsz a persolog® személyiségmodell elméleti alapjaival, a tesztek értelmezésével, ezeket ki is próbálhatod a gyakorlatban. A másfél napos kurzus végére egy olyan könnyen alkalmazható tréningprogram kerül a kezedbe, amelyet egyszerű és komplexebb projektek esetén is tudsz használni. Gyakorlati ötletekkel és eszközökkel gazdagodhatsz, amelyekkel a tréning, coaching és HR szolgáltatásaidat fejlesztheted és megkapod a nemzetközileg elismert licenszet, használati jogot a persolog Viselkedésprofil (D-I-S-C) használatára.