Jó évünk volt! Köszönjük Nektek is!

2018. 12. 17. | Írta: Wieland Veronika | Kategória: Cikkek, hírek, írások

Visszatekintettünk, összegeztünk. Szeretnénk megosztani Veletek is, hiszen Ti is hozzájárultatok, nélkületek nem sikerülhetett volna ennyire izgalmasra. Ünnepeljünk együtt, még ha virtuálisan is.

Ünnepeltünk szülinapot!

Idén a Neuland 50 éves lett! Nagy örömünkre pedig, mint a Neuland magyarországi és romániai disztribútora, mi is részt vehettünk a csapat 50. születésnapi buliján Németországban! Boldog boldog szülinapot még egyszer!

Terjeszkedünk

Termékeink a román piacon is hódító útjukra indultak, nyár elején ugyanis megnyitottuk webshopunkat Romániában is. Látogassatok el a https://wwieland.ro/ oldalra és ha tetszik, vigyétek hírét ismerőseitek között egy megosztással!

Facilitációs Hét – itthon először

Október 15-én vette kezdetét az első Facilitációs Hét, amelyet idén első ízben szerveztünk meg az International Facilitation Week mintájára egy erre az alkalomra önkéntesen összeállt facilitátorcsapat támogatásával. Sok-sok szuper workshop, tanulni vágyó lelkes résztvevővel és egy ugyanolyan lelkes szervező gárda. Ez volt a Facilitációs Hét, de ide kattintva bővebben is olvashatsz róla!

Mindenki bérel

Egyre többen kaptak rá a táblabérlés lehetőségére. Workshopokon, konferenciákon, kiállításokon szívesen vetik be a profi minőségű PinWand vagy PinBoard táblákat, illetve a stabilan álló flipchartokat.

Sok újdonság a facilitáció háza táján

Olyan büszkék vagyunk arra, hogy a Qualified Facilitátorok köre bővült: 2018-ban levizsgázott újabb hat fő, akik nálunk tanultak különböző facilitációs technikákat, illetve a facilitátori jelenlét csínját-bínját. Sok sikert kívánunk nekik!

Online módszertan

Közben azokra is gondoltunk, akik időhiányban szenvednek, de mégis szívesen fejlesztenék magukat. Elindítottuk az online.facilitator.hu weboldalt, ahol időtől és tértől függetlenül képezheti magát bárki. Annyit titokban elárulhatunk, hogy jövőre ezen a felületen újdonságokkal is jelentkezünk.

Három új facilitációs képzésünk is indult az idén, a Tudatos jelenlét a facilitációban, a Jövő kirajzolódik és Betűvetés workshopok, amelyekre szerencsére jó sokan jelentkeztetek is. Jövőre folytatjuk a szuper tréningeket.

És végül, de nem utolsósorban elmentünk egy szuper csapatépítésre, ahol elő-Halloween éjszakáján a parádfürdői csillagokat riogattuk 🙂

Köszönjük, hogy lelkesen fejlesztettétek magatokat és eszköztáratokat egész évben! Köszönjük a disztribútorainknak és a velünk partnerségben működő rendezvényszervezőknek a közreműködést!  Jövőre is számíthattok ránk!