„Kitaláljuk és legyártjuk”

A kiváló szakemberek, innovátorok, termékfejlesztők, gyártók mellett a Neuland termékek prémium minőségét az garantálja, hogy a tervezést és a gyártást egyaránt szenvedéllyel és több mint 30 éves tapasztalattal közelítik meg.

Az anyacég és a gyár Németország szívében, Eichenzellben található, ahol a különböző részvételen alapuló események, konferenciák, workshopok és megbeszélések eredményességének növelésére fejlesztenek és gyártanak termékeket. A tömeggyártást minden esetben egy prototípus, finomhangolások és temérdek teszt előzi meg. A magas minőség, a tartósság és a környezetvédelem olyan szempontok, melyekre minden egyes terméknél kiemelt figyelmet fordítanak a tervezési folyamattól egészen gyártásig. Számos termék, csomagolóanyag újrahasznosított papír felhasználásával készül, továbbá ezt támasztja alá az is, hogy a filctollak és az akril markerek egyaránt utántölthetők, cserélhető heggyel rendelkeznek.

Kétség nem fér hozzá, hogy „Neulandék” szenvedélyes újítók és hihetetlenül motiváltak abban, hogy ötleteikkel, megoldásaikkal megkönnyítsék, gördülékenyebbé és eredményesebbé tegyék a csoportmunkát. Vallják és velük együtt valljuk mi is, hogy mindennek elengedhetetlen kelléke a vizualizáció, ami a termékekben, termékeken vagy általuk, de megjelenik. Megrendíthetetlenül hisznek abban, hogy a Neuland termékek olyan extra élményt nyújtanak használóinak és a résztvevőknek, amit nem lehet felülmúlni.

Piacvezetőként készen állnak megkérdőjelezni saját, minősített magas színvonalú rendszereiket; és ez hajtja őket abba az irányba, hogy a párbeszéd-orientált munkakörnyezet kialakítása érdekében tovább folytassák az új, innovatív megoldások keresését. A legjobbak akarnak lenni minden téren, és meggyőződésük, hogy a Neuland termékek minősége és egyedisége garanciát jelent a moderátorok, trénerek, tanácsadók, facilitátorok és coachok számára.

Megérkezett az idei Neuland termékkatalógus, amit ITT tekinthetsz meg és tölthetsz le. Forgasd és fedezd fel a benne rejlő lehetőségeket!

 

 

 

Aktuális TIPP:

Vizuális facilitáció tréning

2017. május 18-19.

Eleged van már a szürke, unalmas meetingekből? Dobd fel a megbeszéléseidet színekkel, szimbólumokkal, új struktúrákkal.
Tarts velünk május 18-19-én!

Jelentkezés és bővebb információ: ITT >>  

 

Akciós eszközök parádéja 2017. április 17-ig:

 

Vállra akasztható hordtáska flipchart papírhoz

bruttó: 36 683 Ft

AKCIÓS ÁR: 31 180 Ft
Tovább >>

Neuland pasztellkréta

bruttó: 3 547 Ft

AKCIÓS ÁR: 3 015 Ft
Tovább >>

 

 

 

Novario® WorkPack Basic Moderátortáska (hátizsák)

bruttó: 122 275 Ft

AKCIÓS ÁR: 103 900 Ft
Tovább >>