Megéri korábban felkelni

Team coaching, fejlesztési célú facilitatív technikák, módszertani térkép… – izgalmas Morning Coaching-on jártunk. Lázasan készülődünk a 2. Meeting & Espresso-ra, melynek témája a résztvevők érdekeltté tétele, bevonása – ami nemcsak a kis létszámú megbeszéléseknél fontos! A konferenciák szerepe is már rég túlmutat a hagyományos tudásmegosztáson. A résztvevők aktivizálása, bevonása, a kollektív tudásra, kreativitásra építés, a közös gondolkodás a konferenciák sikertényezői lehetnek.

Módszertani térképpel gazdagodtak a résztvevők a Morning Coaching-on

Inspiráló kapcsolódások, tapasztalatcsere,kellemes zsizsegés, módszertani kóstoló jellemezte Wieland Veró, coach, facilitátor Morning Coaching-ját. A résztvevőkkel közösen boncolgattuk a csoport coaching és a fejlesztő facilitálás témakörét, akik az eseményen a saját élményen túl egy team coaching módszertani térképpel is gazdagodtak. A közös felfedezés ezúttal is számos felismerést, ötletet hozott magával.

Az eseményen készült képeket megtekintheted: ITT

Startol a 2. Meeting & Espresso – Kaptár, 2016. nov. 29.

A Meeting & Espresso sorozatot a megbeszélések eredményességének fejlesztése hívta életre. November 29-én az első alkalom eredményeit felhasználva, azokat mélyítve dolgozunk tovább. A téma ezúttal a bevonás és a bevonódás.Körbejárjuk, hogy mit tudunk tenni annak érdekében, hogy az általunk vezetett meetingen érdekeltté tegyük a résztvevőket. Regisztráció: ITT

Open Space facilitátor képzés – Budaörs, 2016. dec. 2.

Ugye te is voltál már olyan rendezvényen, ahol az igazán érdekes beszélgetések a folyosón, vagy a büfé környékén zajlanak. Előfordulhat, hogy pont a kulcsember nincs jelen, mert vagy bent maradt a teremben, vagy nem is tud arról, hogy nélküle születnek döntések. De az is bosszantó, ha címe alapján kiválasztunk egy szekciót, majd mégsem azt kapjuk, amit vártunk, és már nem is tudunk máshova becsatlakozni. Kérdés, hogy mi az elsődleges cél egy konferencián? A tudásátadás vagy a résztvevők bevonása? Az Open Space azért nagyszerű, mert nem kell választani. A módszer a tudásmegosztást és a bevonást egyaránt támogatja, ezért egyre több szervezet és 100 fő fölötti rendezvény házigazdája választja. Ebben a technikában résztvevőként nincs más teendőd, mint kigondolni a témád, bedobni a közösbe és meggyőzni a résztvevőket, hogy csatlakozzanak a témádhoz, és tapasztalataikkal, ötleteitekkel támogassanak téged, mint a témagazdát.

Ha te is unod már a hagyományos konferenciákat, céges rendezvényeket, sajátítsd el a technika alapjait és dobd fel vele a következő eseményeteket. Bővebb információ és jelentkezés: ITT

Egy korábbi cikkünk az Open Space-ről Filius Ágnes tollából: ITT

 

 

 

 

Akciós eszközök parádéja 2016 november 28-ig:

 

Slicky Notes elektrosztatikus tömb (L) alkoholos filctollal

bruttó: 16 672 Ft

AKCIÓS ÁR: 14 171 Ft
Tovább >>

Open Space eredmény poszterek (20 db)

bruttó: 3 026 Ft

AKCIÓS ÁR: 2 572 Ft
Tovább >>

 

 

 

The Wall PinWand tábla (nem összecsukható)

bruttó: 168 504 Ft

AKCIÓS ÁR: 143 228 Ft
Tovább >>