Októberi előzetes

A szeptembert az első hazai facilitátor záróvizsgával zártuk, amit a dinamizmus, a kreativitás és a vidámság jellemzett. A WWieland Akadémia 9 modulos facilitátor képzés vizsgája nemcsak értékelő, visszajelző, hanem gyakorló- és tanulóterep is volt egyben. Lendületünk októberben sem csökken, ugyanis lelkesen és rendkívüli kedvezményekkel készülünk az október 7-i Internetes Vásárlás Napjára. Ugyanakkor pontosan tudjuk, hogy a megbeszélések és azok eredményessége cégmérettől függetlenül minden vállalatnál kiemelt jelentőséggel bírnak. Hogyan hozzuk ki belőlük a legtöbbet? Tippeket és technikákat kaphatsz az október 24-i Meeting & Espresso workshopon.

Sikeres záróvizsgát tettek facilitátoraink

Szeptember 20-i facilitátor vizsgán öt,különböző területről érkező szakember az általa választott módszerrel, és – a WWieland működésmódját nagyon erősen meghatározó – nagy szabadságfokkal járta körül az együttműködés témakörét.

„A facilitáció szakmai szívügyem, a facilitatív szemlélet pedig az élet minden mozzanatát átszövő misszióm”- vezette fel a napot Wieland Veronika, a WWieland Akadémia vezetője. „Az az inspiráló ebben a műfajban, hogy meg lehet tapasztalni, ahogy az emberek közössége bölcsebb, mint az egyén egyedül. Ez a nézőpont mindig beválik, és a sikere miatt egyre jobban terjed.”

Számos tréning, konzultáció, több hónapos szupervízió előzte meg az első facilitátori vizsgát, ahol a jelöltek különböző workshop technikákkal járták körbe az együttműködés témakörét. Kezdésként Mokos Katalin World Café-jával hangolódtunk a témára, mélyebbre Pribélyi-Nagy Melindávalmoderációval ástunk, majd az inspiráló visszajelzést Zsargó Szilvi facilitálásával OPERA-val dolgoztuk ki. Ebéd után a Potápi Rita által vezetett workshopon igazi csapatmunkával vizuális facilitációs elemekkel megalkottuk közös székünket, s végül Pályer Krisztina arra bátorította a résztvevőket, hogy a Pro Action Caféba hozzák be saját témáikat.

Lapozz bele a facilitátori vizsga galériájába: itt

A WWieland újra meghirdeti, a második képzési etapját, ahova bátor „varázslótanoncok” jelentkezését várjuk! Bővebb információ és jelentkezés:itt

A teljes beszámoló Filius Ágnes tollából: itt

Meeting & Espresso – október 24. 8:00-10:00 KAPTÁR

Mi a közös a hatékony meetingben és egy csésze espressoban? Mindkettő ütős, felpörget, felébreszt, felcsigáz, energizál, megéri meginni/részt venni, mert van eredménye…

A megbeszélések minden cég életében meghatározók, legyen szó akár mikrovállalkozásról vagy multinacionálisról. A kultúra része, az eredményesség lenyomata, a munkatársak munkahatékonyságának meghatározó eleme. Fejlesszük hát azzal, hogy beszélünk róla ki mit tesz érte, hogy hatékony, eredményes és közben jó hangulatú meetingek jellemezzék a céget, amiben dolgozik.

Egy olyan reggelire hívunk, ahol a meeting témája köré terítünk, ugyanakkor a KAPTÁRtól jól megszokott módon a kapcsolatépítésnek is fontos szerepe lesz.

Reggeli moderátorai: Wieland Veró & Pekár Dóri

Bővebb infó és jelentkezés: itt

EXTRA KEDVEZMÉNYEK OKTÓBER 7-én!

Október 7-e az e-kereskedelem piros betűs ünnepe. Nyugi, nem zárunk be! SŐT, sokkal inkább extra kedvezményekkel várunk téged.
Csak most pénteken 10% kedvezményt biztosítunk minden filctoll szettre, kofferre és flipchart táblára.

 

Akciós eszközök parádéja 2016. október 17-ig:

Novario ® CardBox Kártyatartó doboz

bruttó: 3 265 Ft

AKCIÓS ÁR: 2 775 Ft
Tovább >>

LW-M MagBoard® fehértábla 102,5 x 108 cm

bruttó: 93 214 Ft

AKCIÓS ÁR: 83 893 Ft
Tovább >>

 

 

 

World Café “terítő” kerek

bruttó: 14 376 Ft

AKCIÓS ÁR: 12 220 Ft
Tovább >>