Szerezzetek élményteli, gyakorlati tapasztalatot tréningeinken!


Aki önfejlesztésre, új tapasztalatok szerzésére adja a fejét, bizony nincs könnyű helyzetben. Egyre szélesebb a kínálat a workshop-technikák, tréningek terén, ezért a döntés nem egyszerű. Amiben mi szeretnénk különbözni az általunk szervezett tréningeken, azt néhány pontban összefoglaltuk nektek!

1. Profiktól tanulhattok

Igyekszünk meghívni vendégtrénernek az adott téma tapasztalt képviselőit Wieland Veronika – IAF Certified™ Professional Facilitator, Kállay Natália – ICF Master Certified Coach (MCC), Andrea Gewessler – facilitátor, tanácsadó – Change that Matters Ltd., Bölcskei Mónika – senior tréner, coach, facilitátor, Máthé Kata – grafikus művész, és Sivó Imre – vezetési tanácsadó, PCC coach. Személyük garancia a profi minőségre.

2. Saját élménnyel gazdagodhattok

30% elmélet és 70% gyakorlat. Mi abban hiszünk, hogy azok a tréningek az igazán hasznosak, ahol saját élménnyel gazdagodva, az elméleti tudást azonnal gyakorlatba is átültethetitek.

3. Változatos tréningek

Résztvevőink visszajelzései alapján folyamatosan fejlesztjük, alakítjuk tréningjeinket és mindig törjük a fejünket újabb és újabb workshopon. Jöjjön is néhány ízelítő a közelgő eseményekből:

Moderációs technikák tréning – április 2-3.

Ezen a tréningen megismerhettek egy olyan módszert, ami a célt és a folyamatot szem előtt tartva, interaktív módon segít abban, hogy a közös tanulás és munka egyszerű és eredményes legyen. Garantálja a csoportos értekezletek, megbeszélések és együttműködések sikeres kivitelezését, időbeni tervezhetőségét és eredményességét.

Felszabadító technikák – április 11.

A felszabadító technikák könnyen elsajátítható, rendhagyó facilitációs technikák módszertani gyűjteménye, melyek mindegyike erősíti a kapcsolatokat és a bizalmat. Ezek a gyakorlatok azért hasznosak, mert elősegítik a részvételt és a bevonódást bármilyen méretű csoportban. Használatukkal sokkal felszabadultabbá válik a légkör.

Vizuális facilitáció tréning – május 13-14.

Ez a módszer képek, szimbólumok széles skáláját használva segíti struktúrálni, rögzíteni a célotokat, legyen az egyéni vagy csoportos munka. Elsajátíthatjátok a vizualizálás alapelemeit és a lényegkiemelés gyakorlatát.

Dinamikus facilitáció tréning – június 3-4.

A júniusi tréning tényleg egy különleges lehetőség, hiszen 2 év után ismét sikerült meghívnunk a nagy tapasztalattal rendelkező facilitátort, a módszer képviselőjét, Andrea Gewesslert. Ez a módszer eltér a szokásos facilitációs módszerektől, amelyekkel lineáris irányban lehetséges az irányítás, például így: írj le egy problémát, analizáld az okokat, keress megoldási lehetőségeket és utolsó lépésként pedig hozz döntést. A Dinamikus Facilitáció egy rendkívül korszerű megközelítés csoportok számára.

 

 

Aktuális tippek neked:

 

 
Bővítjük csapatunkat Munkatársat keresünk!

Családias, barátságos kis csapatunk keresi új tagját kereskedelmi asszisztens pozícióba. Hogy milyen feladatok várnak az új kollégára, az kiderül a pozíció leírásából!

Két nap, két technika! Várunk!

Február végén két napban megtanulhatjátok és gyakorolhatjátok a World Café / Pro Action Café technikát! A World Café egy húsz éves konferencia, illetve workshop technika, amely különféle körülmények között is kiválóan alkalmazható, akár 150-200 fő részvételével is. Részletek itt.

 

 

 

DISC alapú kártya workshop márciusban is!

A nagy sikerre való tekinttel márciusban ismét lesz DISC alapú kártya workshop! A jelentkezés elindult, a részleteket itt találjátok!