Trénerképzés 3D – Tanulj a legjobbaktól

Legyünk őszinték, ma már egymást érik a különböző trénerképzések, ha valaki trénerré szeretne válni, nagyon sok lehetőség közül választhat. A május 23-án debütáló, a Human Telex Consultinggal közösen felépített Trénerképzés 3Degy jól átgondolt, jól kialakított programszerkezetet követ. Az a 6 évtizednyi tudás és tapasztalat, amellyel a tréninget tartó trénerek rendelkeznek, garancia a magas minőségre és szaktudásra.

Develop, design, delivery

Azaz fejlesztés, tervezés, megvalósítás. Ez az a három kulcsfogalom, amely köré épül a képzés. Miközben mindenki a saját tempójában halad és fejlődik saját tréneri szerepében és technikájában, lehetősége lesz kidolgozni egy olyan anyagot, tréninget a trénerek és a képzés többi résztvevőjének segítségével, amelyet később saját fejlesztési programjaként, megbízóinak tud ajánlani.

Gyakorlás és mentorálás

Jó trénerré akkor válhat valaki, ha nemcsak elméletben tudja, mit és hogyan kell tenni, hanem a tanultakat a gyakorlatba is át tudja ültetni. Képzésünk tréningjei gyakorlatorientáltak, az elméleti tudás elmélyítéséthelyzetgyakorlatokkal és személyes támogatással, mentorálással segítjük. A műhelymunkák során pedig mindenkinek lesz lehetősége igényei és személyes orientációja mentén testre szabni saját tréningjeit.

Ami általában a trénerképzéseken csak érintőlegesen van jelen, az a május 23-án induló Trénerképzés 3Dtematikájában nagy hangsúlyt kap. Ez pedig nem más, mint a tréningfejlesztési módszertan. Képzésünkön részletesen, lépésről lépésre ismerjük meg a módszertant, ami sokkal többet ad az alapnál, a szakma teljes spektrumát megismerteti.

Ismerkedj meg velünk!

Ha hírlevelünk után még mindig maradt benned kérdés, az sem baj. Gyere el ingyenes nyílt napunkra április 24-én, ismerkedj meg trénereinkkel és tedd fel kérdéseidet