Vigyél színt a szürke megbeszélésekbe!

Hamarosan becsengetnek, így a legtöbb kisiskolás íróasztalán már ott sorakoznak a színes ceruzák, radírok, tollak, füzetek… De mi a helyzet a színeket, formákat kedvelő felnőttekkel? Itt az ideje, hogy rájuk, rád is gondoljunk, és ősztől közösen vessünk véget a szürke és unalmas vállalati meetingeknek. Összegyűjtöttük az 5+1 legszükségesebb eszközt és őszi képzést, ami garantáltan izgalmas megbeszéléseket eredményez.

5+1 eszköz, ami egyetlen tréneri vagyworkshop-táskából sem hiányozhat:

1. Fekete és színes filctollakTIPP: A 43 Neuland színen felül a saját palettád kialakításának csak a fantáziád szabhat határt. Egy üres markerbe igazán egyedi színt keverhetsz. De a régi filceidet is őrizd meg, mivel az utántöltéssel nemcsak a környezetet, de a pénztárcádat is kímélheted.

2. Moderációs kártyákTIPP: Az elektrosztatikus slicky notesjegyzettömbök tökéletes eszközei az ötletelésnek, csapatmunkának, prezentációnak. Minden felületre tapadnak, de nyomot sehol sem hagynak. Csúsztasd körbe papírokat a táblán és egyetlen mozdulattal egy dinamikus és kreatív munkafelületet hozol létre. A résztvevők és az irodavezetés egyaránt imádni fogják.

3. Öntapadós pontokTIPP: A piros, zöld, kék, narancssárga, fehérjelölőpontok többek között az ötletek, feladatok gyors priorizálásában, skálázásnál, szavazásnál lehetnek segítségedre.

4. SzimbólumokTIPP: Ötletek, javaslatok értékelésénél a résztvevők különösen szeretik a szív, villám, villanykörte és kérdőjel szimbólumokat. Ezek tényleg csak egy tipp, szabad a pálya. Csapatoddal alakítsátok ki közösen a saját szimbólumrendszereteket, amit aztán a fehér öntapadós körökre magatok is rárajzolhattok.

5. JegyzetfüzetTIPP: Akár tréningről vagy workshopról legyen szó, jegyzetfüzet, felírótábla és üres lap mindig legyen nálad. A visszajelző körnél biztosan jól fog jönni az emlékeztető.

+1 Vészhelyzet esetére: Nem árt, ha van nálad olyan papírszalagragasztó, ami nem ragaszkodik túlzottan a falhoz, tapétához, így a képzés végén a helyszínt te is nyugodtan elhagyhatod.

5 tréning, ahol garantáltan azonnal bevethető technikákat kapsz:

2016. szept. 6. StretchCon meetup – Facilitative leadership workshop                                     Bővebb információ és jelentkezés: itt

2016. szept. 29-30. Vizuális facilitáció
Bővebb információ és jelentkezés: itt

2016. okt. 14. Felszabadító technikák – ÚJ!
Bővebb információ és jelentkezés: itt

2016. nov. 24-25. Akciótanuló csoport alapok
Bővebb információ és jelentkezés: itt

2016. dec. 2. Open Space
Bővebb információ és jelentkezés: itt

 

 


 

Akciós eszközök parádéja 2016. szeptember 5-ig:

slickynotes® L Elektrosztatikus tapadós tömbök

bruttó: 3 388 Ft

AKCIÓS ÁR: 2 880 Ft
Tovább >>

Neuland Utántöltő tinta RefillOne papíríró markerhez R1 4 db/készlet

bruttó: 10 983 Ft

AKCIÓS ÁR: 9 336 Ft
Tovább >>

 

 

 

ModCase Pin-it tréner koffer

bruttó: 131 035 Ft

AKCIÓS ÁR: 111 380 Ft
Tovább >>