WWieland Pont és termékek a Kaptárban

 

Májusban még csak lerajzoltuk, mára meg is valósítottuk belvárosi tervünket. A Kaptár tárgyalóit, coaching szobáit professzionális eszközökkel szereltük fel, továbbá szintén a közösségi irodában nyitjuk meg az első WWieland Pontot is, ahol a termékeink kipróbálásán túl a megrendelt eszközök ávételére is lehetőséget biztosítunk.

A világ 10 legjobb közösségi irodája között jegyzett KAPTÁR és a WWieland az elmúlt 4 évben olyan újítást hoztak és hoznak az üzleti életbe, ami egy új dimenzióba helyezi a munkahelyi légkör és a csapat fogalmát, a csoportmunka élményét. Többek között a kreativitás, az inspiráció, az innovatív szemlélet, a folyamatos fejlődés iránti vágy és mindenek előtt az ügyfélelégedettség az, amit a zászlóinkra tűztünk.

Idén az együttműködést egy magasabbszintre emeltük azáltal, hogy a coworking iroda tárgyalóit, interjú- és coaching szobáit prémium kategóriás Neuland eszközökkel szereltük fel, ezzel még inspirálóbb környezetet teremtve az eredményes meetingekhez, workshopokhoz, tréningekhez. A digitális nomádok, előadók, trénerek, facilitátorok ma már fali vizualizációs táblát, multifunkciós flipchart és PinWand (szúrka)táblát is használhatják a Kaptárban tartott megbeszéléseiken, rendezvényeiken.

Szeptember közepén szintén a Kaptárban nyitjuk meg az első WWieland Pontot, ahol ragyogó színű filctollainkat kipróbálhatod, kedvenceidet online meg is rendelheted, sőt a megrendelt termékeket hétköznapokon 8.00-20.00 között hamarosan ugyanitt át is veheted.

„Az emberi tényezőket, igényeket hangsúlyosan figyelembe véve magas minőséget képviselni a piacon, mind eszközök, mind szolgáltatások terén” – vállalkozása elindításakor így fogalmazta meg hitvallását Wieland Veronika, a WWieland ügyvezetője.  Később aztán örömmel tapasztalta, hogy ugyanezt a szemléletet vallják a Kaptárnál is.

„Különleges atmoszféra, minőségi szolgáltatások és emberfókusz már megvolt, csak profi eszközök hiányoztak. Ennek kapcsán kezdtünk el gondolkozni egy olyan együttműködésen, ami mindkét fél részéről komoly invesztíciót, elköteleződést és felelősségvállalást igényel. Ők egy modern eszközparkot szerettek volna, mi pedig elérhetővé tenni a termékeinket a fővárosban. Erre működését, ügyfélszemléletét és elhelyezkedését tekintve is a legideálisabb hely, a Kaptár. A WWieland Ponttal egy nagy vágyunk valósul meg, és örülünk, hogy termékeink révén a Kaptárban most már a tér és eszközök sem szabhatnak gátat az ötletelésnek, inspirálódásnak” –  mondta Veronika.

Akciós eszközök parádéja 2016. szeptember 19-ig:
 81061001 01711401  80599001
BlackPad fekete flipchart papír 5 blokk/ doboz

bruttó: 18 659 Ft

AKCIÓS ÁR: 15 860 Ft
Tovább >>

The Wall Duo görgős tábla – nem összecsukható

bruttó: 247 637 Ft

AKCIÓS ÁR: 210 492 Ft
Tovább >>

13 db-os NoOne ecsethegyű papíríró filctoll (ArtMarker) szett

bruttó: 11 961 Ft

AKCIÓS ÁR: 10 167 Ft
Tovább >>