Biztonságos környezetben fejlődni – online csoport coaching

2020. 06. 11. | Írta: WWieland | Kategória: Coaching

Legyen szó egyéni vagy csapat szintű elakadásról, olyan kihívásról, amelynek megoldásával nem boldogultok, legújabb programjaink segítségetekre lehetnek. Az elmúlt hónapok tapasztalásai arra sarkaltak minket, hogy a személyes találkozás varázsát ültessük át az online térbe is és biztonságos környezetben nyújtsunk segítséget felkészült team coachok és facilitátorok közreműködésével csoportos és csapat coaching programjainkon.

Csoportos coaching

Erre a programra olyan résztvevőket várunk, akik szeretnének biztonságos környezetben saját magukon dolgozni, mások gondolatai által inspirálódni, illetve szívesen támogatnak másokat is saját tapasztalataikkal, meglátásaikkal.

A 6 alkalmas, alkalmanként 2 órás csoportos coaching során garantáltan nem marad senki egyedül a problémájával, hiszen a csoport sokszínűsége, a csoportban rejlő energia, előre vivő erő segít túllendülni a nehézségeken. Minden résztvevőnek lehetősége van behozni a saját témáját egy bizalmas keretek között működő max. 6-8 fős csoportba, ahol a résztvevők egymást támogatják az előre lépésben.

Csapat coaching

Ha a nehézség, kihívás csapatszinten jelentkezik, akkor a megoldás a csapat coaching lesz.

Sokszor egy csoportfolyamatokban tapasztalt és felkészült külső szakember bevonása elegendő ahhoz, hogy a csapattagok között beinduljon az egymásra figyelés, összehangolódás és a közös gondolkodás, és máris újra tudják inspirálni egymást, illetve megtapasztalhatják a csapatban rejlő hihetetlen erőt és lehetőségeket. A csapat coaching program szintén 6 alkalmas és maximum 8 fős, meglévő munkacsoportokon belül ad testre szabott támogatást.

Bővebben a programokról itt olvashattok!