Teltházas workshopok, lelkes előadók és résztvevők – így telt a Nemzetközi Facilitációs Hét

Idén talán még inkább vártuk, hogy a sok online tartott workshop után végre a fizikai térben, személyesen is találkozzunk veletek! Éppen ezért egy különleges nyitórendezvénnyel készültünk: A szavak és a kezek teremtő ereje elnevezésű program egy igen aktuális szituáció szemszögéből világított rá a facilitáció fontosságára. Ez pedig nem más volt, mint az elmúlt hónapokat jellemző bizonytalanság, a megszokottól eltérő és gyorsan változó körülmények.

       

A workshopok lelkes résztvevőin végignézve egy pillanatra távolinak is tűnt az a sok kihívás, ami elé ez az év eddig állított mindannyiunkat. Nagyon jó volt látni a nyitottságot és közösen megtapasztalni azt, milyen ereje van a facilitációs eszközöknek! Kézbe vettük kedvenc eszközeinket, a filceket, táblákat, papírokat, kártyákat és együtt vágtunk bele szakmai programunkba.

A Nemzetközi Facilitációs Hét számokban:
– Több mint 150 workshop világszerte
– 18 workshop Magyarországon
– Több mint 150 résztvevő, néhányan külföldről csatlakoztak

De beszéljenek helyettünk a résztvevők visszajelzései, ezekből megosztunk veletek is párat:

“Azzal foglalkoztunk a workshop-on amivel a csapat szeretett volna, és nem egy előre meghatározott témával, mert így még személyreszabottabbnak éreztem.”

“A facilitátor felkészültsége, a közvetlen hangulat, az interaktivitás” “Pozitiv leadership gamification tetszett a legjobban, mert teljesen új volt számomra. Az összes workshopon nagyon kedves és nyitott emberekkel találkoztam. Nagy élmény volt.”

“Az Action learning és a reziliencia mélyebb megismerése és alkalmazása, remek csoport volt mindkét alkalommal, aktív, élénk szituációs feladatokkal. Nagyon tetszett mindkettő.”

“A nyitó rendezvény több különböző programja – változatos”

Nagyon köszönjük, hogy idén ismét velünk tartottatok, alig várjuk a jövő évi eseményt!

Aktuális tippek neked:
       

Aktív részvétel az online térben – november 5.

Üveges tekintetek? Kikapcsolt videók? Hosszú tisztázási folyamat a workshopok után? Nem kérdés, hogy mennyire fontos a résztvevők bevonása a virtuális megbeszéléseken, hogy mindenkinek a hangja „hallatsszon”. Tarts velünk és ismerkedj meg olyan megközelítésekkel, amelyekkel interaktívvá teheted a virtuális térben zajló megbeszéléseket, workshopokat.

Inspiráló megbeszélés-vezetési módszerek – november 26-27.

Az inspiráló megbeszélés-vezetési módszerek képzés célja olyan hatékony módszereket adni a megbeszélést tartó vezetőknek, amelyek biztosítják az aktív jelenlétet, a valós bevonódást, növelik az elköteleződést. Gyakorold biztonságos környezetben ezeket a módszereket velünk november 26-án és 27-én!

 

 

 

Trendek a virtuális felnőttképzésben – november 11.

Az egy órás webinár alkalmával megmutatjuk neked, hogy milyen trendek vannak a nagyvilágban az online oktatás terén. Kapsz egy mind mapet, amin összefoglaltuk és rendszereztük az online oktatási megközelítéseket. Egyúttal megismerheted a hamarosan induló OnlineTréner Képzési Programunkat is.

 

 

Akciós eszközök parádéja 2020. november 9-ig:

4-2-SKETCH jegyzettömb

bruttó: 5 970Ft
AKCIÓS ÁR*: 5 075 Ft
Tovább >>

NOVARIO®-STARTER, PIN-IT TRÉNERKOFFER

bruttó: 85 498 Ft
AKCIÓS ÁR*: 72 675 Ft
Tovább >>

 

 

 

NEULAND TWINONE®, VÁGOTT- ÉS ECSETHEGYŰ, 5 DB/SZETT – 9 féle szín

bruttó: 6 837 Ft
AKCIÓS ÁR*: 5 810 Ft
Tovább >>