Átütemeztük tréningjeinket

A kialakult helyzet minket is újratervezésre, újragondolásra késztetett, a legfontosabb most az, hogy mindenki biztonságban legyen, egészséges maradjon.

Webáruházunk jelenleg még működik, de mivel naponta változik a kiszállítási, kiszolgálási lehetőség, ezért arra kérünk, hogy figyeld a wwieland.hu oldalon megjelenő információkat, valamint Facebook oldalunkat!

Meghirdetett tréningjeinket egy későbbi időpontra tesszük vagy átalakítjuk: Inspiráló vezetési módszerek és Action learning workshopunkat őszre toltuk, Virtuális workshop facilitáció tréningünket pedig még változatlan időpontban, de átalakítva, online szeretnénk megtartani. A jelentkezőket személyesen értesítjük. Kérjük, figyeljétek honlapunkat és Facebook oldalunkat a friss információkért. Vigyázzatok magatokra!

 

Aktuális tippek neked:
    

Virtuális meeting facilitáció március 27-től

A virtuális dimenzió egyre több nemzetközi cégnél elkerülhetetlen a távolságok leküzdése érdekében. Ez a tréning 6 modulon és 2 teljes hónapon keresztül tantermi és online elemekből áll, így maximálisan illeszkedik a jelen kor kihívásaihoz. A tréninget online tartjuk meg.

Fejleszd magad online – Kérdezéstechnika

Fejleszd magad tértől és időtől függetlenül Kérdezéstechnika online képzésünkön! A jó kérdés ugyanis elengedhetetlen egy csoportmunka során. Ez a kurzus megismerteti veled a jó kérdés hozzávalóit.

 

 

 

Fejleszd magad online – Moderációs technikák

Moderációs technikák online képzésünkön olyan módszereket sajátíthatsz el, amelyek még sikeresebbé teszik megbeszéléseidet, workshopjaidat.  A kurzus 5 egymástól elkülönülő, de együtt is remekül használható technikát tanít meg. A videókban bevágott csoportmunkák felvételei segítenek pontosan értelmezni a módszert alkalmazás közben. A munkafüzetek gyakorlatai pedig remekül segítik az alkalmazás előkészítését.

 

 

Akciós eszközök parádéja 2020. március 30-ig:

Neuland BigOne®, vágott hegyű, 5 db/készlet – vegyes színösszetételű szettek

bruttó: 8 312 Ft
AKCIÓS ÁR*: 7 065 Ft
Tovább >>

Stick-It téglalap öntapadós moderációs kártya, vegyes színű

bruttó: 6 156 Ft
AKCIÓS ÁR*: 5 235 Ft
Tovább >>

 

 

 

EuroTwin falitábla antracit filc

bruttó: 175 743 Ft
AKCIÓS ÁR*: 158 170 Ft

Tovább >>