Biztonságos környezetben fejlődni – indulnak online csoport coaching programjaink

Legyen szó egyéni vagy csapat szintű elakadásról, olyan kihívásról, amelynek megoldásával nem boldogultok, legújabb programjaink segítségetekre lehetnek. Az elmúlt hónapok tapasztalásai arra sarkaltak minket, hogy a személyes találkozás varázsát ültessük át az online térbe is és biztonságos környezetben nyújtsunk segítséget felkészült team coachok és facilitátorok közreműködésével csoportos és csapat coaching programjainkon.

Csoportos coaching
Erre a programra olyan résztvevőket várunk, akik szeretnének biztonságos környezetben saját magukon dolgozni, mások gondolatai által inspirálódni, illetve szívesen támogatnak másokat is saját tapasztalataikkal, meglátásaikkal. A hat alkalmas, alkalmanként kétórás csoportos coaching során garantáltan nem marad senki egyedül a problémájával, hiszen a csoport sokszínűsége, a csoportban rejlő energia, előre vivő erő segít túllendülni a nehézségeken. Minden résztvevőnek lehetősége van behozni a saját témáját egy bizalmas keretek között működő max. 6-8 fős csoportba, ahol a résztvevők egymást támogatják az előre lépésben.

Csapat coaching
Ha a nehézség, kihívás csapatszinten jelentkezik, akkor a megoldás a csapat coaching lesz. Sokszor egy csoportfolyamatokban tapasztalt és felkészült külső szakember bevonása elegendő ahhoz, hogy a csapattagok között beinduljon az egymásra figyelés, összehangolódás és a közös gondolkodás, és máris újra tudják inspirálni egymást, illetve megtapasztalhatják a csapatban rejlő hihetetlen erőt és lehetőségeket. A csapat coaching program szintén hat alkalmas és maximum 8 fős, meglévő munkacsoportokon belül ad testre szabott támogatást.

Bővebben a programokról itt olvashattok!

SPECIÁLIS AJÁNLATOK JÚNIUSBAN
Ezt a RollerPoster® táblát azért szeretjük, mert egyrészt nagyon elegáns, másrészt többfunkciós: használható mágneses felületű krétatáblaként vagy papírtekerccsel. Hogy utóbbit könnyen egyedi méretre tudjuk vágni, a tábla egy beépített vágó eszközzel is fel van szerelve. És hogy a falra rögzítése és használata milyen egyszerű, azt bemutatjuk kisvideónkban is!

Aktuális tippek neked:
  

Fejlesszétek magatokat online képzéseinkkel!

Tértől és időtől függetlenül fejleszthetitek magatokat Kérdezéstechnika és Moderációs technikák online képzéseinkkel. Kattintsatok a linkekre és kezdjétek el a képzéseket akkor és ott, amikor és ahol a legkényelmesebb nektek.

Inspiráló megbeszélés vezetési módszerek – szeptember 24-25.

A képzés célja: a régi gyakorlat folytatása helyett olyan hatékony módszereket adni a megbeszélést tartó vezetőknek, koordinátoroknak, projektvezetőknek, témagazdáknak, amelyek biztosítják az aktív jelenlétet, a valós bevonódást, növelik az elköteleződést.

 

 

 

Alkossátok meg saját vizualizációs eszköztáratokat most 50% kedvezménnyel!

A vizualizációs szettet postával elküldjük nektek, a gyakorlatokat pedig hat héten keresztül, hetente kapjátok majd e-mail-ben. A levelek mindegyike olyan instrukciókat, feladatokat, videólinkeket tartalmaz, amelyek segítenek fejleszteni készségeiteket.

Akciós eszközök parádéja 2020. június 30-ig:

Speciális ajánlat: Neuland TwinOne® Eco szett

bruttó: 18 795 Ft
AKCIÓS ÁR*: 16 165 Ft
Tovább >>

Speciális ajánlat: My WorkBoard szett

bruttó: 36 361 Ft
AKCIÓS ÁR*: 30 905 Ft
Tovább >>

 

 

 

Speciális ajánlat: RollerPoster® kétfunkciós tábla

bruttó:76 486 Ft
AKCIÓS ÁR*: 64 850 Ft
Tovább >>