Egyediek, figyelemfelkeltőek, praktikusak – újdonságok a webáruházunkban

Mikor új termékek érkeznek a webáruházunkba, picit úgy érezzük magunkat, mint iskolakezdés előtt az írószerboltban: azt sem tudjuk melyik termékhez kapjunk, jól szemügyre vesszük mindegyiket, forgatjuk, próbálgatjuk őket. Reméljük nektek is tetszeni fognak. Íme egy kis ízelítő az újdonságokból!

Matrica, matrica, matrica
Ugye, hogy matricából sosem elég? Ha ti is így gondoljátok, akkor nagyon fogtok örülni ennek a két új csomagnak. A Bulletproof matricákkal dekorálhatjátok az üdvözlő kártyákat, csomagoló papírokat, leveleket, jegyzeteket, sőt, a Neuland filcek segítségével tovább is csinosíthatjátok őket, így teljesen egyedi vignettáitok lesznek.

Az egyedi Novario® maricák nemcsak szépek, hanem nagyon praktikusak is. Jelöld a matricákkal a Novario® dobozaid tartalmát, így a tárolás máris rendezettebb, átláthatóbb lesz.

                

Főszerepben a vizualizáció
Ránézésre az alkotó ragasztószalag csak egy egyszerű, széles szalag, de persze sokkal több annál. Jól tapad, mégis könnyen eltávolítható, a felülete írható, így segítségünkre lehet a vizualizációnál. Kézzel könnyen téphető, kiemelésekre, aláhúzásokra, táblázatok készítésére is alkalmas.

myWorkBoard
Akár egyéni, akár csoportos munkáról van szó, segítségünkre lehet ez az ölünkben is könnyen elférő myWorkBoard tábla. Nagyon nagy előnye, hogy whiteboard táblaként, krétatáblaként vagy papírlappal írótáblaként is használható. Amit ráírunk, azt mikroszálas törlőkendővel könnyen le is tudjuk törölni. Nekünk nagy kedvencünk.

Aktuális tippek neked:
           

A jövő kirajzolódik – november 25.

A módszer ereje a vizualitásban rejlik. Olyan vizuális eszközrendszert ad a kezedbe, amellyel hatékonyabbá válhatsz a coaching folyamatok és a szervezetfejlesztés során. Kállay Natália ICF MCC szakmai támogatásával megismerhetsz egy új megközelítési módot és olyan kreatív megoldásokra leszel képes, amelyekre nem is gondoltál.

Facilitátori szerep tréning – december 5-6.

Interakció, bevonás, elkötelezés – erre a három területre épít a facilitátori szerep tréning. A különböző módszertanok megismerésével elsajátíthatjátok az úgynevezett semleges szerepet, ami talán az egyik legnehezebb facilitátorként. Úgy felelni egy csoport dinamikájáért, úgy irányítani a közös munkát, hogy abban végig semlegesnek tudjatok maradni, erőt tudjatok adni akkor, amikor szükség van rá, bizony nem könnyű feladat. A tréningen azokat a módszertanokat sajátíthatjátok el, amelyek ebben lesznek segítségetekre.

 

 

 

Felszabadító technikák workshop – december 10.

A hagyományosan használt struktúrák nem erősítik a bevonódást, elköteleződést egy közös tréning, meeting során. A felszabadító technikák workshopon viszont olyan könnyen elsajátítható módszereket tanulhatsz, amelyek mind erősítik a kapcsolatot és a bizalmat.