Fejleszd tréning, coaching, HR szolgáltatásaid újszerű, eredményes eszközökkel!

Idén is szeretnénk figyelmedbe ajánlani partnerünk, a persolog Hungary, budapesti képzését, ami “kulcsrakész” tréningprogramot ad a kezedbe. Az itt megszerzett tudást nagyon sok területen kamatoztathatod: a soft-skills tréningek, kiválasztás, toborzás, coaching, csapatépítés és értékesítés területein.

persolog® Viselkedésprofil szakértői képzés, abban segít, hogy a veled közösen dolgozók viselkedéstípusát, személyiségjegyeit beazonosítva még inkább megértsd őket, ezáltal pedig növeld a közös munka hatékonyságát. A Dr. John Geier és a persolog GmbH által kifejlesztett metodika 4 fő viselkedésmódot – D, I, S, C – és 20 viselkedésmintát ír le. Ezek a viselkedési típusok könnyen meghatározhatóak, nem kell hozzá pszichológiai előképzettség, csupán egy 48 kérdésből álló kérdőív kitöltése és kiértékelése szükséges hozzá.

A Kulcsár Viktória és Kulcsár Péter persolog® master trénerek által vezetett, két napos képzés során elméleti és gyakorlati tudásra is szert tehetsz, és ami igazán egyedi ebben a képzésben az a nemzetközileg elismert képesítés és életre szóló használati jog, amit folyamatos szakértői támogatás is kísér.

Megismerkedhetsz a persolog® Személyiségmodell és a 4 alapvető viselkedésmód elméleti alapjaival, a profilok kiértékelésének menetével, értelmezésével, továbbá mindezeket egyéni és csoportos feladatok révén a gyakorlatban ki is próbálhatod. Kézhez kapsz egy kidolgozott tréningprogramot is, amit aztán tovább értékesíthetsz ügyfeleidnek.

Ha trénerként, coachként, HR szakemberként, tudatos vezetőként újszerű, eredményes eszközökkel szeretnéd fejleszteni kollégáidat, szolgáltatásaid minőségét, akkor szeretettel ajánljuk a persolog® Viselkedésprofil szakértői tréninget, amire itt jelentkezhetsz.

 

Akciós eszközök parádéja 2020. március 2-ig:

DISC önreflexiós lap

bruttó: 4 432 Ft
AKCIÓS ÁR*: 3 772 Ft
Tovább >>

The Wall Duo görgős, nem összecsukható tábla

bruttó: 275 488 Ft
AKCIÓS ÁR*: 247 940 Ft
Tovább >>

 

 

 

Szuper Mágnes Ø 34 mm, fehér, 10 db / szett

bruttó: 4 120 Ft
AKCIÓS ÁR*: 3 500 Ft

Tovább >>