Fogadjátok szeretettel karácsonyi ajándékunkat!

Ha valamikor, akkor ebben az évben többször kerültünk, kerülhettünk olyan helyzetbe, amiről először, másodszor, de talán még sokadszorra is azt gondoltuk, megoldhatatlan. Az ilyen szituációk feszítenek, nehezen engedjük el őket. Ezen szeretnénk segíteni nektek! Karácsonyi ajándékként fogadjátok el tőlünk az alábbi videóban ismertetett Erőmező modellt, amely segít rálátást adni arra, hogy egy adott helyzet elérésre érdekében melyek a támogató és melyek a hátráltató tényezők. A modell kiválóan alkalmazható egy meglévő probléma megoldására is, segít az előrevivő lépések megfogalmazásában. A videóban lépésről lépésre követhetitek a modellben rejlő lehetőségeket, reméljük, hogy sikeresen alkalmazzátok is majd a mindennapokban.

Köszönjük az egész éves támogatásotokat, a sok lelkes résztvevőt workshopjainkon, tréningjeinken! Nem is maradt már hátra más, mint hogy mi is nagyon boldog karácsonyt kívánjunk nektek, jókívánságainkat pedig az alábbi kis videóban láthatjátok! Vigyázzatok magatokra, jövőre találkozunk!

Aktuális tippek neked:
  

Hatékony virtuális megbeszélések – december 17.

Az elmúlt hónapokban volt lehetőségünk megismerni a virtuális teret és az abban rejlő előnyöket, lehetőségeket. Az igazság az, hogy ezeket a pozitívumokat a gyakorlatban sokszor nem tudjuk kamatoztatni vagy kihozni az online meetingekből. Ebben szeretnénk segíteni nektek és megmutatni, milyen egy hatékony megbeszélés struktúrája, miért érdemes egy megbeszélést folyamatként kezelni, hogyan teremthettek bevonó légkört egy megbeszélésen.

Moderáció, facilitáció a távmunka világában – január 13.

Ha már van tapasztalatotok az online térben vagy épp ellenkezőleg, komoly ellenállás, félelem van bennetek az online megbeszélések, workshopok vezetésével kapcsolatban, ez a hathetes program segíteni fog. Az elméleti és gyakorlati részek azonnal alkalmazható tudást adnak az online térhez.

 

 

 

Online Tréner-Képzési Program – február 10.

A három hónapos program végén saját virtuális képzéseteket fejleszthetitek le és alkalmatok nyílik annak gyakorlására is. Ehhez minden elméleti és gyakorlati támogatást, tudást megkaptok tőlünk. Olyan bevált technikákat ismerhettek meg, amelyekkel imaximalizálni tudjátok a tanulók elkötelezettségét, energiáját, motivációját az online tanulás során és megtanuljátok menedzselni a előbukkanó technikai és résztvevői kihívásokat.

Akciós eszközök parádéja 2020. december 21-ig:

ESTATICS KÁRTYA SZETT, M-ES MÉRET – 2 FÉLE

bruttó: 6 265Ft
AKCIÓS ÁR*: 5 325 Ft
Tovább >>

NEULAND NO.ONE®, WEDGE NIB 2-6 MM: 5db/SZETT – 3 FÉLE

bruttó: 4 056 Ft
AKCIÓS ÁR*: 3 450 Ft
Tovább >>

 

 

 

WORKSHOPETUI PIN-IT

bruttó:42 256 Ft
AKCIÓS ÁR*: 35 920 Ft

Tovább >>

 

*Ez az akció más kedvezménnyel nem vonható össze!