Inspirálódj! Ötletek otthonra

Lelassult körülöttünk a világ, napjaink megváltoztak és a #maradjotthon jegyében telnek. Ez sokunkban előhívja a kreativitást, inspirálódást. Ha lehetőséged van arra, hogy több időt szentelj magadnak, nézz körül az újonnan összeállított eszköz-csomagjaink között! Használd ki az időt, adunk néhány ötletet!

Sketching szett – engedd szabadjára a gondolatokat!
Kuckózz be, helyezd magad kényelembe, és engedd szabadjára a gondolataidat! Lehet, hogy semmire nem gondolsz, csak élvezed a pár perc nyugit. Az is lehet, hogy világmegváltó gondolataid lesznek. Vagy egyszerűen csak kedvet kapsz a rajzoláshoz. Bárhogy is legyen, ne engedd el ezeket az értékes gondolatokat, képeket! Rajzolj, jegyzetelj, írj, skiccelj, vess papírra mindent, ami eszedbe jutott. Ehhez segítségedre lehet a Sketching szett.

Graphich recording szett – az inspirálás kreatív eszköze
A grafikus jegyzetelést megbeszélések, szemináriumok, workshopok és konferenciák alkalmával alkalmazzuk, amikor gondolatokat, szövegeket, képeket és ábrákat jelenítünk meg és valamiféle struktúrát adunk hozzájuk. Keretezünk, megcímkézünk, kiemelünk, szimbólumokkal vagy színekkel dolgozunk. Most bővítheted eszköztárad, kialakíthatod saját szimbólumszótárad. Gyakorlásra fel!

Metallic szett – készíts meglepetést!
Vidám színekre ebben az időszakban még inkább szükségünk van, főleg ha a színek még csillognak is! A Metallic szetthez tartozó filccsalád színei fekete lapokon érvényesülnek igazán, tapasztald ki az árnyalatokat, kísérletezz velük. Ha van kedved, akkor készíts családtagjaidnak vagy a szomszédnak egy kedves üzenetet, feliratot, képeslapot.

My Note szett – rajzolj!
Egy szöveg, lehet bármilyen fontos is, sokkal könnyebben rögzül és inspirál kapcsolódásra, ha valamilyen rajz is járul hozzá! Ha nem vagy a legügyesebb skiccelő a világon, nem gond, ez a Note szett lehetőséget ad a gyakorlásra. Ha pedig ügyesen rajzolsz, de szeretnéd még fejleszteni a tehetséged, akkor is jól jöhet ez a fehér jegyzettömbből és két filcből álló szett, amihez külön rendelhetsz most az akciós áron elérhető Bikablo könyvekből is! Érdemes kihasználni!

Aktuális tippek neked:
    

Virtuális meeting facilitáció online – április 23.

Talán soha ennyi időt nem töltöttünk még a virtuális térben, mint most: többségünk nem csak a munkáját tudja online végezni, de a szociális élete is ide szorítkozott. Ha a virtuális platformok még neked is rejtenek kihívásokat és szeretnéd megismerni a bennük rejlő lehetőségeket, akkor ezt a workshopot neked találtuk ki! Tanulás és gyakorlás online környezetben!

Fejleszd magad online – Kérdezéstechnika

Fejleszd magad tértől és időtől függetlenül Kérdezéstechnika online képzésünkön! A jó kérdés ugyanis elengedhetetlen egy csoportmunka során. Ez a kurzus megismerteti veled a jó kérdés hozzávalóit.

 

 

 

Fejleszd magad a #maradjotthon jegyében!

Ha tanácstalan vagy, hogy is kezdj hozzá az otthoni önfejlesztéshez, nézz körbe webshopunkban, ahol egy csokorba összeszedtük azokat az eszközöket, amelyek segítségedre lehetnek!

 

 

Akciós eszközök parádéja 2020. április 27-ig:

TopChart asztali flipchart tábla

bruttó: 11 448Ft
AKCIÓS ÁR*: 10 300 Ft
Tovább >>

mySketchbook vázlatfüzet, natúr vagy fekete színű

bruttó: 4 053 Ft
AKCIÓS ÁR*: 3 445 Ft
Tovább >>

 

 

 

Novario® WorkshopBag, Pin-It Basic Moderátortáska

bruttó: 116 450 Ft
AKCIÓS ÁR*: 98 980 Ft

Tovább >>