Komplex feladat? Rendkívüli helyzet? Kérd profi facilitátoraink segítségét!

2020. 07. 09. | Írta: WWieland | Kategória: Egyéb kategória
A karantén alatti #maradjotthon kényszerhelyzet „szakítópróba” elé állította a vezetőket és a kisebb- nagyobb csapatokat. A tapasztalatok alapján azok állták jobban a sarat, akik bizalomra épülő, együttműködő csapat modellben dolgoztak már korábban is.

Bármilyen nehézségek, kihívások elé is állítottak benneteket az elmúlt hónapok, a jó hír az, hogy számtalan lehetőség közül választhattok, ha egy kicsit energetizálni, összerázni szeretnétek a csapatodat. Tapasztalt és képzett facilitátoraink ugyanis mindenben támogatnak titeket, vezetőket, hogy a csapatotokat bevonva, közösen találjatok megoldásokat összetett problémákra, rendkívüli helyzetekben.

A kínálatunkban szereplő, személyes és virtuális térben is megvalósítható háromórás workshopok különféle témákban nyújthatnak megoldást. Egy-egy ilyen alkalom lehetőséget teremthet válsághelyzet utáni csapat-összerázásra, energizálásra, az együttműködési szabályok újragondolására, a “válság-állóság” ismérveinek átgondolására és a csapattagok különbözőségének felismerésére.

Keressetek bennünket, ha szükségetek van egy profi facilitátorra, aki semleges hozzáállásával és hozzáértő módszertani támogatásával eredményesen vezeti a folyamatot, legyen szó személyes vagy virtuális térről.

Népszerű workshopjainkról bővebben itt olvashattok.

……………………………………………………………………………………

Ismeritek az Estatics elektrosztatikus, öntapadós lapokat? A titkuk az, hogy bármilyen felületre odatapadnak, így ha nincs táblátok, amin dolgozzatok, használhatjátok a falat, az ajtót vagy akár az ablakot is munkafelületként. Erre hoztunk ötleteket az alábbi videóban.

Aktuális tippek neked:
  

Vezetői helyzetfelmérés

Elakadás van a csapatodban? Eddig ismeretlen, új kihívással találtad szemben magad? Nem tudod hogyan, milyen eszközzel oldd meg a problémákat? Itt vagyunk és segítünk! Első lépés a helyzetfelismerés, a mi van most állapot feltárása, ami majd elvezet a megoldáshoz. Ebben segít Vezetői helyzetfelismerés kérdőívünk, amelyet ide kattintva tudsz kitölteni

Opera technika tréning

Az öt lépcsős OPERA-módszer segítségével komplex, nehezen eldönthető témákkal kapcsolatban is képesek lesztek eredményre, megoldásra jutni belátható időn belül. A technika jóval több, mint egyszerű csoporttechnika: hatékony csoportos döntéstámogató módszer, amely képes megváltoztatni az emberek gondolkodását.

 

 

 

Ingyenes online betekintő

Szeretnéd megtudni, hogy az elmúlt hónapokban hogyan változott a virtuális munkavégzés? Mik voltak a tipikus hibák? Hogyan javítható az együttműködés a virtuális térben? Regisztrálj ingyenes online betekintőnkre július 9-én, 13:00 órai kezdettel, ahol az említett izgalmas témákon keresztül bemutatjuk a Moderáció, facilitáció a távmunka világában elnevezésű gyakorlatorientált képzésünket is.

Akciós eszközök parádéja 2020. július 20-ig:

Estatics kártya szett, L méret

bruttó: 13 218Ft
AKCIÓS ÁR*: 11 235 Ft
Tovább >>

Estatics kártya szett, M méret

bruttó: 38 6 265 Ft
AKCIÓS ÁR*: 5 325 Ft
Tovább >>

 

 

 

Kézírás fejlesztő készlet (könyv nélkül)

bruttó:14 691 Ft
AKCIÓS ÁR*: 12 490 Ft
Tovább >>