Magabiztosan a virtuális térben is – így leszel online guru!

Március óta szokjuk a helyzetet és igyekszünk az offline tér már jól ismert és komfortos lehetőségeit az online térbe átvinni és hasonlóan komfortosan megvalósítani. Ez hol jobban, hol kevésbé jobban sikerül, de az biztos, hogy elég korán beláttuk: a virtuális tér hatékony kihasználásához szemléletváltásra és készségfejlesztésre van szükség. Ebben segítünk neked Eredményes online workshop- technikák és gyakorlat című moduláris felépítésű képzésünkkel. Felmerülhet benned a kérdés, hogy mitől lesz ez a workshop más vagy több, mint az a sok tucat, ami a virtuális térről szól? Olvass tovább, mutatjuk!

Nem két nap, hanem tizenkét hét
Mindannyian voltunk már olyan tréningen, ahol két napba sűrítve kaptunk több hetes tananyagot. Mi azt valljuk, hogy a virtuális térben rejlő lehetőségeket nemhogy két napban, de két hétben sem lehet alaposan körbejárni, elsajátítani. Éppen ezért programunkat hat, kétheti gyakorisággal tartott modulokra osztottuk, hogy mindenre jusson elegendő idő.

Igen, a gyakorlatra is
Kizárólag gyakorlással, alkalmazással lehet a gondolkodásban változást és készséget építeni. Ismétlés és alkalmazás nélkül ~1 hónap alatt a 90% a tudásnak elvész. Ennek megelőzésére fontos, hogy amit tanulunk, azt átültessük gyakorlatba is és személyes feladatokon keresztül szerezzünk tapasztalatot. Az alkalmazott tudás megszerzéséhez szükség van tehát állandó gyakorlásra. A tanultakat folyamatos alkalmazással is vissza kell csatolni ahhoz, hogy maradandó készséget és valós változást érjünk el. Velünk biztonságos környezetben kísérletezhetsz és szerezhetsz azonnal alkalmazható tudást. Programunk tartalmazza a kognitív tudás építésén felül ennek a gyakorlatba ültetését, és az egymástól való játékosított, közösségi tanulást is.

Kezdő vagy haladó?
Nem baj, ha komoly ellenállás vagy félelem van benned az online térrel szemben, de az sem gond, ha használsz már néhány platformot és vannak területek, ahol magabiztosnak érzed magad. Garantáljuk, hogy a tréning folyamat végére megtanulsz „online” dimenzióban gondolkodni. Saját tapasztalatot szerzel abban, mi az, ami egyszerűen átültethető, és mi az, amit át kell strukturálni ahhoz, hogy eredményes legyen a csapatmunka az online térben.

Sokrétű tudás
12 hét, hat modul. Na de mik is ezek konkrétan?
– Online technológia – mindent a platformokról, az eszközökről, az adatvédelmi szabályokról, a biztonságról
– Az online facilitátor – mindent a moderátori, facilitátori szerepről az online térben
– Aktív részvétel az online térben – megközelítések, praktikák, amelyekkel interaktívvá teheted a virtuális meetingeket
– Online felszabadító technikák – mindent a könnyen elsajátítható, apró facilitációs technikákról. Ráhangolódás, kapcsolat- és bizalomépítés
– Hatékony virtuális megbeszélések – megmutatjuk, milyen egy hatékony megbeszélés struktúrája, miért érdemes egy megbeszélést folyamatként kezelni, hogyan teremthetsz bevonó légkört egy megbeszélésen
– Célorientált virtuális folyamat webinár – célok, eredmények minden mennyiségben

Nem is kell tovább győzködnünk ugye? Ha valós tudásra és gyakorlatra vágysz, ha egy magabiztos, jól felkészült virtuális guru szeretnél lenni, akkor ne várj tovább, jelentkezz még ma Eredményes online workshop- technikák és gyakorlat című képzésünkre!

Aktuális tippek neked:
  

Trendek a virtuális felnőttképzésben – 2021. január 26.

Egy ideig még biztos, hogy az online térbe szorulunk, ha oktatásról, fejlesztésről, tréningekről van szó. Ha szeretnéd jobban megismerni az online oktatási trendeket és megközelítéseket, ha megtanulnál új módszereket, akkor csatlakozz a Trendek a virtuális felnőttképzésben online eseményünkhöz. Ez alatt az egy órás INGYENES webinár alatt képet kapsz az előre mutató trendekről és nem utolsó sorban megismerheted a hamarosan induló OnlineTréner Képzési Programunkat is.

Aratás művészete – 2021. február 25-26.

Ki ne szeretné learatni a babérokat, ugye? Februári programunk célja, hogy megtanulj összegezni, tehát learatni egy-egy csoportmunka eredményét. És hogy ez miért jó? Mert előrevisz, rögzíti az elhangzottakat és megalapozza a további munka sikereit. Ismerd meg az aratási módszereket és eszközöket és alkalmazd is őket saját területeden!

 

 

 

OnlineTréner-Képzési Program – 2021. február 19-től

A három hónapos program végén saját virtuális képzésedet fejlesztheted le és alkalmad nyílik annak gyakorlására is. Ehhez minden elméleti és gyakorlati támogatást, tudást megkapsz tőlünk. Olyan bevált technikákat ismerhetsz meg, amelyekkel maximalizálni tudod a tanulók elkötelezettségét, energiáját, motivációját az online tanulás során és megtanulhatod menedzselni az előbukkanó technikai és résztvevői kihívásokat.

 

 

Akciós eszközök parádéja 2021. február 1-ig:

NEULAND FINEONE® 15db/SZETT, TÖBBFÉLE SZÍN

bruttó: 15 297Ft
AKCIÓS ÁR*: 13 000 Ft
Tovább >>

BIKABLO® 2.0 – GRAFIKUS JEGYZETELÉSI ÚTMUTATÓ

bruttó: 14 808 Ft
AKCIÓS ÁR*: 12 590 Ft
Tovább >>

 

 

 

MODERATUS TRÉNER DOBOZ 1/15

bruttó: 43 731 Ft
AKCIÓS ÁR*: 37 170 Ft
Tovább >>

 

*Ez az akció más kedvezménnyel nem vonható össze!
Kövess minket itt: