Önfejlesztés és home office kreatívan – termékajánló

Egy ideje nem jelentkeztünk termékajánlóval, pedig érkezett sok újdonság webshopunkba. Mostani összeállításunkban bemutatjuk azokat az új és innovatív eszközöket, amelyek segítségetekre lehetnek az otthoni munkavégzésben, de hoztunk tippet a pihenés alatti önfejlesztésre is.

Határ nélkül a kreativitásban és innovációban
Igen, jól látjátok, első ránézésre úgy tűnik, mintha valaki összenyomta volna a képen látható táblát. Pedig az InstaFlip FlipChart tábla nem véletlenül kapta ezt a szokatlan négyzet alakot: a termékfejlesztők elsősorban az Instagrammereket és az online coachokat célozták vele . Így már teljesen más, ugye? Az InstaFlip tökéletesen illeszkedik a képbe akkor is, ha online tartotok workshopot vagy képzést. Szokatlan, de nagyon hasznos hordozható kis eszköz.

Elegáns és többfunkciós az a RollerPoster® tábla, amely mágneses felületű krétatáblaként vagy papírtekerccsel is használható, attól függ, éppen milyen munkafázisban vagytok. A papírtekercs nagyon egyszerűen egyedi méretre is vágható az ehhez szükséges beépített vágó eszköz segítségével. Nekünk nagy kedvencünk!

GraphicWally® az első grafikai tábla, amit nagyon könnyen használhattok otthoni munkavégzéshez: bármilyen asztalhoz könnyen rögzíthető, szélességben és dőlésszögben is teljesen az igényeitekre szabhatjátok, a 25 méteres papírtekercs pedig bőven ad teret a kreatív ötletek ábrázolásához.

Önfejlesztés felsőfokon
A fejlesztésből, tanulásból sosem elég, aki egyszer megtapasztalta az ebben rejlő sok pozitívumot, általában keresi a következő lehetőséget. Ránk ebben is számíthattok, webshopunkban különféle fejlesztői kártyákat találtok. Próbáljátok ki barátaitokkal, családtagjaitokkal vagy csak saját magatokon, biztos, hogy nem fogtok csalódni! És hogy melyiket válasszátok? Íme néhány ízelítő:

Az Igazgyöngy kártyákon található képek és szimbólumok abban segíthetnek, hogy meg tudjátok fogalmazni gondolataitokat, érzéseiteket és kapcsolatot teremtsetek külső és belső világotok között. Használhatjátok saját magatok fejlesztésére, de segítség lehet akkor is, ha másokat kísértek ezen az úton.

Temper DISC-alapú fejlesztő kártyák használatával könnyebben megérthetitek és kezelni is tudjátok a a viselkedésbeli különbségeket; hiszen igaz a mondás, ahány ember, annyi szokás. A játékos szituációs gyakorlatok során nemcsak az erősségeitekre, hanem a fejlesztendő területekre is fény derül. Ha pedig ezekről tudomásotok van, könnyebben tudjátok alakítani is őket.

Az Inspire kártyacsomag egy nagy kupac egyszerű szokás rendszerbe szedve, vicces és elgondolkodtató, pár soros leírásokkal. A szokásaink tudattalanul is működnek és úgy irányítják az életünket, hogy észre sem vesszük. Éppen ezért fontos őket tudatosítani. Mivel mindenkinek vannak szokásai, ezért a kártyák nagyon gyorsan szóra késztetik a másik felet, segítik a bevonódást.

Aktuális tippek neked:

Forgass velünk augusztusban!

Augusztus 14-én azokat a bátor jelentkezőket várjuk budaörsre, akik szívesen részt vennének egy izgalmas forgatási napon. Olyan fontos technikák oktató-bemutató videóját készítjük el ugyanis ekkor, mint az Open Space, Circle Way, World Café vagy a Pro Action Café! Tarts velünk! A részvétel ingyenes! Nagyon örülnénk olyan résztvevőknek, akik érdeklődnek ezek iránt a módszerek iránt. Jelentkezni itt tudsz: info@wwieland.hu

Hónap terméke: 12 markerből álló “BigOne” készlet

Narancs, világos zöld, fénylő sárga, türkiz, arany okker – csodálatos színű markereket tartalmaz az a BigOne termékszett, amelyet egész augusztusban akciós áron vásárolhattok meg webshopunkban. A 12 különböző színű markerhez Novario® Markerbox L tolltartódoboz is jár.

 

 

 

Moderáció, facilitáció a távmunka világában – szeptember 3.

Július 9-én ingyenes webinárunkon mutattuk be azt a 6 modulból álló képzésünket, amivel „tanulható a home office”. Bebizonyosodott, hogy van igény arra, hogy a virtuális térben történő facilitációt, projekt menedzsmentet oktassuk, hogy egyre gördülékenyebben, professzionálisabban menjen a csapatmunka a kanapéról. A képzés moduljai, időpontjai, és árai elérhetőek weboldalunkon.

 

 

Akciós eszközök parádéja 2020 augusztus 17-ig:
 

InstaFlip FlipChart tábla

bruttó: 131 648 Ft
AKCIÓS ÁR*: 118 485 Ft
Tovább >>

WorkshopEtui Pin-It

bruttó: 42 256 Ft
AKCIÓS ÁR*: 35 920 Ft
Tovább >>

 

 

 

Stick-it beszédbuborék, vegyes szín

bruttó:8 550 Ft
AKCIÓS ÁR*: 7 270 Ft
Tovább >>