Színezd újra a világot – visszatérnek az izgalmas, kedvelt színek!

A tavalyi évet a markerek terén változással indítottuk, azóta csak szűkített színpalettával találkozhattatok webshopunkban. Ennek az átmeneti időszaknak vége, mostantól szép lassan ugyanis ismét elérhetőek lesznek a korábban oly keresett színek, sőt, új szettekkel is találkozhattok!

Ha nem tudtok választani – válasszatok szettet!
Ha megkérdeznétek tőlünk, hogy melyik a kedvenc markerszínünk, bajban lennénk. Éppen ezért nagyon örültünk, mikor a termékkínálatba bekerültek az összeillő szettek is. Egy szett, ötféle színárnyalat! Mutatjuk a kedvenceinket!

Felsorakoznak a vágotthegyűek
SunsetMermaids kissPink Amethyst – már a nevük is nagyon beszédes, nemhogy a készletekben lévő színek! Vágott hegy, ergonomikus kialakítás, újratölthető filctoll. Mi kell még?

Kettő az egyben
Egy hegynél mi lehet jobb? A kétfajta hegy. Egy markeren. A TwinOne filctollak egyik fele ecset-, másik fele vágotthegyű, így írás közben is pofon egyszerűen váltogathatjátok a stílusotokat. A vékonyabb heggyel kisebb skicceket készíthettek és ezt válasszátok akkor is, ha kisebb felületetek van alkotni. Ha a vastagabb hegy mellett döntötök, bátrabban tudtok írni, rajzolni, a betűitek dinamikusabbak és kontúrosabbak lesznek. A tavaly bevezetett Neuland TwinOne® máris új köntösben, fekete filctoll házzal, nagyon kreatív páros hegyekkell. A Honey BeeFrog Pond és Jellyfish fantázianevű készletek mellett az alapszínekből is tudtok szettet választani.

Játszva, karakteresen
Az igazán karakteres, széles betűvonal titka nem más, mint a BigOne marker, amivel játszva írhattok a legnagyobb felületű táblákra is. A vágott hegy tökéletesen fekszik a papírra, a színek pedig ennél a filctollnál is magukért beszélnek. Webshopunkban összesen 36 árnyalatban érhetitek el ezeket az extra vastagon író markereket. Felfedeztétek az új szetteket? Webshopunkban múlt héten debütáltak a legújabb, 5 színből álló készletek. Meg sem kérdezzük ennyi árnyalat után, nektek melyik a kedvencetek 🙂

Aktuális tippek neked:
    

Fejleszd magad online képzéseinkkel!

Tértől és időtől függetlenül fejlesztheted magad Kérdezéstechnika és Moderációs technikák online képzéseinkkel. Kattints a linkekre és kezdd el a képzéseket akkor és ott, amikor és ahol a legkényelmesebb neked.

Inspiráló megbeszélés-vezetési módszerek – szeptember 24-25.

A képzés célja: a régi gyakorlat folytatása helyett olyan hatékony módszereket adni a megbeszélést tartó vezetőknek, koordinátoroknak, projektvezetőknek, témagazdáknak, amelyek biztosítják az aktív jelenlétet, a valós bevonódást, növelik az elköteleződést.

 

 

 

Inspirálódj a #maradjotthon jegyében!

Egy csokorba összeszedtük azokat az eszközöket, amelyek segítségedre lehetnek az önfejlesztésben!

 

 

Akciós eszközök parádéja 2020. május 25-ig:

Neuland BigOne®, vágott hegyű, 5 db/készlet – vegyes színösszetételű szettek

bruttó: 8 923 Ft
AKCIÓS ÁR*: 7 585 Ft
Tovább >>

Bullet Journal szett

bruttó: 13 267 Ft
AKCIÓS ÁR*: 11 275 Ft
Tovább >>

 

 

 

Magboard® Plus Basic mágneses falitábla

bruttó: 92 244 Ft
AKCIÓS ÁR*: 83 020 Ft

Tovább >>