Tanuld meg a legjobb problémamegoldó módszereket!

Biztosak vagyunk abban, hogy a következő néhány sorral te is azonosulni tudsz. Szembe találod magad egy kihívást jelentő munkahelyi problémával, amire minden erőddel megoldást keresel. Körbejárod a helyzetet jobbról, balról, megvizsgálod már minden aspektusból, töröd rajta a fejed rosszabb esetben éjjel-nappal, de a megoldáshoz egyszerűen nem jutsz közelebb. Ismerős?

A kétnapos, Inspiráló megbeszélés-vezetési módszerek workshop pont az ilyen szituációkra kínál egy pofonegyszerű megoldást. Ez az úgynevezett 15 százalékos módszer, amikor a téged már rövidebb-hosszabb ideje nyomasztó, megoldásra váró problémát megosztod a csoport résztvevőivel.

Nem csak egyszerűen felvázolod, hogy hol akadtál el, hanem felsorolsz sok-sok mindent, ami segíthet ennek az elakadásnak a feloldásához. Mindent összegyűjtesz és megosztasz, ami csak eszedbe jut és amit valóban meg is tudnál valósítani. A csoport tagjai meghallgatják ezeket a lehetőségeket, majd kiegészítik a saját javaslataikkal.

És ekkor jön el az úgynevezett AHA-érzés! A csoport felvázol egy olyan megoldási lehetőséget, amire te nem is gondoltál, pedig kézenfekvő lett volna. Ez a módszertan nemcsak azért jó, mert a gondolkodásodat új irányba tereli, hanem azért is, mert a csoport többi tagjából teljesen természetes módon hívja elő a segítőkészséget, energiával, motivációval tölti el a résztvevőket, aminek hatására pedig valóban hasznos megoldási javaslatok születnek.

Aktuális tippek neked:
    

Virtuális workshop facilitáció – március 27-től

A virtuális dimenzió egyre több nemzetközi cégnél elkerülhetetlen a távolságok leküzdése érdekében. Ez a tréning 6 modulon és 2 teljes hónapon keresztül tantermi és online elemekből áll, így maximálisan illeszkedik a jelen kor kihívásaihoz.

Action Learning – április 22-24.

Az április 22-én kezdődő, három napos Akciótanuló csoport tréningünkre még van egy-kettő szabad helyünk. Egy dinamikus és összetett kiscsoportos folyamat, ami sokak szerint az elmúlt ötven év egyik legjelentősebb újítása a menedzsment és szervezetfejlesztés terén.

 

 

 

Moderációs technikák videótréning

Tanulj tértől és időtől függetlenül videótréningünk segítségével! A kurzus 5 egymástól elkülönülő, de együtt is remekül használható technikát tanít meg. A videókban bevágott csoportmunkák felvételei segítenek pontosan értelmezni a módszert alkalmazás közben. A munkafüzetek gyakorlatai pedig remekül segítik az alkalmazás előkészítését. Kezdd el most!

 

 

Akciós eszközök parádéja 2020. március 16-ig:

UniPin® 2 MC-B összecsukható pinwand tábla, antracit filces

bruttó: 127 381Ft
AKCIÓS ÁR*: 108 275 Ft
Tovább >>

Univerzális hordtáska

bruttó: 45 314 Ft
AKCIÓS ÁR*: 38 515 Ft
Tovább >>

 

 

 

Neuland No.One® Outliner, vágott hegyű, 5 db/készlet

bruttó: 6 045 Ft
AKCIÓS ÁR*: 5 140 Ft

Tovább >>

 

*Ez az akció más kedvezménnyel nem vonható össze!
Kövess minket itt: