Váltanál, de nem tudod merre és hogyan? Életközepi Váltás tréningünkön ebben segítünk!

Életünk során különböző felvonásokon, életszakaszokon megyünk keresztül. Minden stádiumnak megvan a maga nehézsége, de ezek közül is az egyik legnehezebb a 35-55 éves kor közötti. Életünk közepén, már úgy tűnik mindenünk megvan, a szakmánkban is elértünk már kisebb-nagyobb sikereket, mégis előfordulhat, hogy nem vagyunk boldogok. Előfordulhat, hogy mindezek ellenére gyakran feljönnek az alábbi kérdések: „jó helyen vagyok?”, „biztosan erre az életformára vágyom még mindig?”, „ezt akarom csinálni aktív éveim végéig?”. Semmi gond nincs ezekkel a kérdésekkel, éljük meg őket és foglalkozzunk velük!

Na jó, de hogyan? Merülhet fel benned jogosan a kérdés, hiszen hiába érik meg a váltás gondolata, ezt meglépni bizony nem könnyű feladat. Főleg úgy, hogy ha fogalmunk sincs, hogy mi más lehetne boldogító. A megszokott biztosból kilépni a teljesen ismeretlen bizonytalanba nagyon komoly döntés. Az ehhez hasonló helyzetekben pedig gyakran magunk vagyunk, és nincs senki, akivel meg tudnánk beszélni, vitatni a gondolatainkat, érzéseinket anélkül, hogy féltő aggodalmukkal ne gátolnának minket a váltásban. Nem tudunk tanácsot kérni tőlük, ha tartanánk valamitől, mert ők lehet, hogy kockázatkerülők.

Habár mindenkinek magának kell ezt a döntést meghozni, mégis jó, ha nem vagyunk egyedül, vannak támogatóink, kísérőink az úton, akik megerősítenek újra és újra, ha kell, hogy ki tudjunk tartani. Az Életközepi Váltás tréning pontosan ezt a fajta támogatást, kísérést igyekszik megadni azoknak, akik már váltanának, de nem tudják, hogy merre és hogyan. Azoknak segít, akiknek jól jönnek a segítő társak az elindulásnál, és nem sajnálják maguktól az időt és az erőfeszítést a sikeres váltáshoz. A tréning végére képessé válunk beazonosítani erősségeinket, lehetőségeinket és körvonalazni tudjuk személyes céljainkat.

Aktuális tippek neked:
    

Eredményes online workshop – technikák és gyakorlat – március 11.

Az online tér hatékony kihasználásához szemléletváltásra és készségfejlesztésre van szükség. Ebben segítünk neked Eredményes online workshop- technikák és gyakorlat című moduláris felépítésű képzésünkkel, ahol az online térben is magabiztos moderátorokat, facilitátorokat képzünk.

Rend a lelke mindennek – Online facilitátor – webinár – március 18.

Megtudnál többet a facilitáció fogalmáról, a facilitatív megközelítés lényegéről? Érdekel, hogy miért és mikor van szükség facilitátorra az online térben? Megismerkednél részletesebben az alap facilitátori kompetenciákkal? Ha szeretnél válaszokat kapni a fenti kérdésekre, csatlakozz a „Rend a lelke mindennek – online facilitátor” webinárunkhoz március 18-án, 17:00 órától.

 

 

 

Inspiráló megbeszélés-vezetési módszerek – május 13-14.

Az inspiráló megbeszélés-vezetési módszerek képzés célja olyan hatékony módszereket adni a megbeszélést tartó vezetőknek, amelyek biztosítják az aktív jelenlétet, a valós bevonódást, növelik az elköteleződést. Gyakorold biztonságos környezetben ezeket a módszereket velünk május 13-án és 14-én!

 

 

Akciós eszközök parádéja 2021. március 15-ig:

ESTATICS KÁRTYA SZETT „L” MÉRET – 2 FÉLE CSOMAG

bruttó: 13 218 Ft
AKCIÓS ÁR*: 11 235 Ft
Tovább >>

TÉGLALAP PIN-IT 9,5X20,5 CM MODERÁCIÓS KÁRTYA – 7 FÉLE

bruttó: 5 061 Ft
AKCIÓS ÁR*: 4 300 Ft
Tovább >>

 

 

 

BIKABLO ® ICONS – VIZUÁLIS SZÓTÁR KÉPKÁRTYÁKKAL

bruttó: 39 004 Ft
AKCIÓS ÁR*: 33 155 Ft
Tovább >>