VISSZASZÁMLÁLÁS – indul a Nemzetközi Facilitációs Hét

3, 2, 1, visszaszámlálás indul! Október 7-én itthon is elrajtol a második Nemzetközi Facilitációs Hét, amely október 13-ig izgalmasabbnál izgalmasabb programokat kínál a “Szabadítsd fel a csapatban rejlő erőforrásokat!” mottó jegyében. Gyertek, vegyetek részt, próbáljátok ki, hogy megismerjétek a facilitációs technikák változatos eszköztárát!

A teljesség igénye nélkül íme egy válogatás programjaink közül. A teljes programlistát itt találjátok!

Erő a sokszínűségben – DISC alap és DISC haladó
Időpont: október 8. 9:00-12:00 és október 8. 13:00-16:00
Helyszín: Budapest, Létra Klub
Hogyan és mi motivál minket? Hogyan lehet különböző típusú embereket irányítani egy cél érdekében úgy, hogy közben jól is érezzék magukat? Nehezebb helyzetekben milyen erőforrásokat lehet mozgósítani? Ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk az Erő a sokszínűségben címet viselő workshopokon, amelyeken a DISC rendszer elemeit is megismerheted

Megtartani vagy elengedni? – A munkaerő megtartás kihívásai és megoldásai
Időpont: október 10. 14:00-17:00
Helyszín: Budapest, Studio Sonart
Ezt a workshopot valós vállalatvezetői igény hívta életre, és a célja nem más, mint megtalálni a válaszokat többek között az alábbi kérdésekre: mi az igazán fontos, mire kell igazán fókuszálnunk, hogy sikeresek legyünk munkavállalóink megtartásában? Egyáltalán a munkaerő megtartásra kell a jövőben fókuszálnunk? Vagy készüljünk fel inkább az állandó változásra, arra, hogy gyakran kell majd új kollégákat munkába állítanunk?

Válságkezelés és problémamegoldás facilitációval
Időpont: október 7., 15:00-17:00
Helyszín: Budapest, Ex Ante Tanácsadó Iroda
Bizony előfordul, hogy vállalkozásunk nehéz helyzetbe kerül. Ilyenkor minden erőnkkel próbálunk megoldást találni és kijutni a nehezebb időszakból. Ezen a kétórás workshopon azt járjuk körbe, mire képes a facilitáció és miért ez az egyik leghatékonyabb eszköz (nem csak) nehéz helyzetekben.

Agilitás és facilitáció – avagy hogyan növeljük egy agilis csapat eredményességét a facilitáció eszközeivel
Időpont: október 9. 17:00-21:00
Helyszín: Budapest, Metropolitan Egyetem
Hogy hogyan kapcsolódik össze az agilis működés éa facilitáció, azt megtudhatjuk ezen az interaktív workshopon, ahol megismerhetjük a facilitációt, mint szemléletet, ismeretet szerezhetünk olyan soft kompetenciákról, melyek szükségesek ahhoz, hogy az emberek együttműködését megkönnyíthessük.

Visszajelzési adok-kapok
Időpont: október 8. 9:00-12:00
Helyszín: Győr
Minden embernek szüksége van arra, hogy mások által rálásson a teljesítményére, munkájára, elért eredményeire és hiányosságaira. A vezetői lét egyik elidegeníthetetlen sajátja és egyben felelőssége a visszajelzés kultúrájának megteremtése. Mire való, mit szolgál a visszajelzés?

RobotMaker sprint és Sailboat retro workshop LEGO® SERIOUS PLAY® módszerrel
Időpont: október 9. 9:00-12:00
Helyszín: Pannon Kincstár
Legyél Te is mérnök! Építs ROBOTOT és tapasztald meg a csapatban rejlő erőt! RobotMaker sprint és Sailboat retro workshop.

Reggeli nyitott kávékör
Időpont: október 11. 8:00-9:00
Helyszín: Café Frei, Eifel tér
A kör, azaz a Circle Way, mint facilitációs módszer, a jelenlétről, a részvételről, a felelősségvállalásról, az önuralomról, a minőségi beszélgetésről és a hatékony vezetésről szól. A beszélgetést a kör támfalként tartja össze.

A részvételen alapuló döntéshozás facilitálása
Időpont: október 10. 9:30-12:30
Helyszín: MEMO Ház
Egy csoport vagy csapat kollektív intelligenciáját kiaknázó döntéselőkészítés bizonyítottan jobb minőségű és hatékonyabb döntéseket eredményez. Ezen a workshopon olyan facilitációs módszerekkel ismerkedhetnek meg a résztvevők, amelyeket nemzetközi szervezetek már hatékonyan alkalmaznak döntéselőkészítési gyakorlatukban.

Aktuális tippek neked:
  

Garázsvásár

Garázsvásárunk keretében még négy használt, kiváló minőségű termék közül választhattok, amelyeket 50%-kal olcsóbban vihettek haza! Kattintsatok ide!>

Decemberi tréningek

Az év utolsó hónapjában sem hagyunk tréningek nélkül, választhatsz a Facilitátori szerep és a Felszabadító technikák workshopok közül. Böngészd tréningnaptárunkat és tarts velünk!

 

 

 

Akciótanuló csoport alapok – november 27-29.

A november 27-én kezdődő, három napos Akciótanuló csoport tréningünkre még van egy-kettő szabad helyünk. Egy dinamikus és összetett kiscsoportos folyamat, ami sokak szerint az elmúlt ötven év egyik legjelentősebb újítása a menedzsment és szervezetfejlesztés terén.