Együttműködési workshopok

Együttműködés felsőfokon

Az igazán ütőképes csapatok tagjai bizalommal és  figyelemmel vannak egymás iránt, tiszta szerepekkel és keretek között működnek együtt a közös cél elérése érdekében. Az együttműködés minősége meghatározza egy csapat eredményességét. A hatékony együttműködés jelentősége fokozottan megmutatkozik a virtuális térben, amikor a figyelem hamarabb kimerül, nehezebb visszacsatolást nyerni, és kevésbé működik a beleérző képesség. Ilyenkor a megbeszélések vezetése, a tiszta szabályok-keretek még nagyobb szerepet kapnak.

Az együttműködés hatékonyságán, legyen az online vagy offline, legkönnyebben az érintettek bevonásával, közös erővel lehet javítani.

Ezen a workshopon képzett facilitátor támogatásával összegyűjtjük a különböző nézőpontokat, feltérképezzük a csapat lehetőségeit, és közösen keresünk megoldást a jövőbeni hatékonyabb együttműködés kialakításához.

Az interaktív programon lehetőség nyílhat többek között kiértékelni a válság hatásait, újrakeretezni a működést vagy éppen megalapozni egy újonnan összeállt csapat együttműködését – a résztvevők aktuális helyzete és igénye szerint, teljes mértékben rájuk szabva.

Kiknek ajánljuk?

A workshopot olyan csapatoknak és vezetőiknek ajánljuk, akik javítani szeretnének együttműködésük hatékonyságán annak érdekében, hogy igazán ütőképes csapattá váljanak.

  • A workshop időtartama: 2 x 1,5 óra
  • Létszám: 6-16 fő
  • Online vagy offline: mindkettő
  • Ár: 150 000 Ft + áfa

Keress minket bizalommal az alábbi elérhetőségen, és megbeszéljük, hogyan tudunk támogatni a céljaid elérésében.

info@wwieland.hu