Ezekkel a tapasztalatokkal gazdagodtak a frissen végzett Qualified Facilitátorok®

2018. 05. 30. | Írta: WWieland | Kategória: Élmények

Számunkra is hihetetlen milyen gyorsan szalad az idő, de büszkén számolunk be nektek arról, hogy a Qualified Facilitátor® minősítő vizsgát azóta a második végzős csapatban hatan fejezték be. És hogy kik ők, milyen tapasztalatokkal gazdagodtak és melyik a kedvenc módszertanuk, azt megtudhatjátok ebből a bejegyzésünkből.

Ész Attila

Kedvenc módszertan/technika: World Café 

„Fantasztikus élmény volt nemcsak a vizsga, hanem az arra való felkészülés is. Az itt megszerzett tudást igazából az élet minden területén kamatoztathatom, munkában és a magánéletben is.”

Maczej Györgyi

Kedvenc módszertan/technika: Moderációs technikákCircle Way és World Café

„A vizsgára való felkészülés alatt és a vizsga során is nagyon sokat tanultam magamról, a facilitátori szemléletem és módszerismeretem egy mélyebb szintre került. Hitoktatóként és a hitoktatási iroda szakmai munkatársaként nagyon sok területen látok lehetőséget a facilitatív megközelítésre és a módszerek használatára.”

Gonczlik Tímea

Kedvenc módszertan/technika: World CaféFelszabadító technikák

„Már az első alkalommal megragadott a facilitatív szemlélet, amelyet a munkahelyemen vezetőként és a non-profit szférában is tudok alkalmazni.”

Gonczlik Andrea

Kedvenc módszertan/technika: Moderációs technikákFelszabadító technikák

„Fontosnak tartottam megszerezni ezt a minősítést, mert úgy érzem, ezzel lett teljes az a tanulási-fejlődési folyamat, amely a facilitációs technikák tapasztalása, gyakorlása és megélése során zajlott bennem. Az itt tanult módszereket majdnem minden alkalommal szinte már másnap kipróbáltam és használtam a csapatommal a munkám során.”

Molnár Erika

Kedvenc módszertan/technika: Circle Way

„Trénerként dolgoztam már évek óta, amikor továbbképzési lehetőségek után kutattam az interneten, így találtam rá erre a minősítésre is. Az itt megszerzett tudást folyamatosan hasznosítom szabadúszóként a mindennapokban. Nem állok meg, szeretném még tovább képezni magam.”

Pintér Zsolt

Kedvenc módszertan/technika: World CaféOPERAFelszabadító technikákCircle Way

„A vizsga tulajdonképpen csak méltó lezárása volt az elmúlt két éves folyamatnak, amely során megismerkedhettünk a facilitációs szemlélettel és a különböző módszerekkel. A szemlélet, talán nem túlzás azt mondani, az életem részévé vált. A munkahelyemen, ahol oktatási vezetőként dolgozom, a képzési folyamatok szinte minden fázisában támaszkodom az itt tanultakra.”

És ha ennyi pozitív tapasztalat elolvasása után neked is megjött a kedved a Qualified Facilitátor® minősítés megszerzéséhez, annak nagyon örülünk és egy rövid összefoglalóval segítünk abban, hogyan szerezheted meg te is! Kattints ide!