DISC workshop

 

A emberek sokszínű temperamentuma és viselkedése a stresszhelyzetben vagy komoly nehézségek idején fokozottan megmutatkozik. Vezetőként sokkal nagyobb sikereket érhetsz el csapatoddal kritikus helyzetekben is, ha a kommunikációdat tudatosan hangolod hozzá a különböző típusú kollégákhoz. Meghálálják, ha úgy beszélsz velük, ahogy azt ők különbözőképpen igénylik, ha olyan feladatokat adsz nekik, amelyekben egyénileg kiválóak.

A program után érteni fogják egymást a kollégák, elfogadóbbak lesznek egymással szemben, ami pozitívan hat a közös munkára és az eredményességre is. Olyan tudást szereztek, Te és a csapatod, ami veszélyhelyzetben és azon kívül is meghatározó lesz a csapatmunkában.

Kiknek ajánljuk?

Olyan vezetőknek – és csapatuknak – szól ez a program, akik erős vágyat éreznek, hogy fejlesszék önismeretüket és ugyanebben támogassák a csapatukat is. Akik hajlandóak bevonni a csapatukat egy közös együttműködési programba, ahol a cél, hogy tudatosabban kommunikáljanak és dolgozzanak együtt a kollégák. Értsék, elismerjék, elfogadják és támogassák egymást.