Tanuld meg a legjobb problémamegoldó módszereket!

Biztosak vagyunk abban, hogy a következő néhány sorral te is azonosulni tudsz. Szembe találod magad egy kihívást jelentő munkahelyi problémával, amire minden erőddel megoldást keresel. Körbejárod a helyzetet jobbról, balról, megvizsgálod már minden aspektusból, töröd rajta a fejed rosszabb esetben éjjel-nappal, de a megoldáshoz egyszerűen nem jutsz közelebb. Ismerős?

A kétnapos, Inspiráló megbeszélés-vezetési módszerek workshop pont az ilyen szituációkra kínál egy pofonegyszerű megoldást. Ez az úgynevezett 15 százalékos módszer, amikor a téged már rövidebb-hosszabb ideje nyomasztó, megoldásra váró problémát megosztod a csoport résztvevőivel. Nem csak egyszerűen felvázolod, hogy hol akadtál el, hanem felsorolsz sok-sok mindent, ami segíthet ennek az elakadásnak a feloldásához. Mindent összegyűjtesz és megosztasz, ami csak eszedbe jut és amit valóban meg is tudnál valósítani. A csoport tagjai meghallgatják ezeket a lehetőségeket, majd kiegészítik a saját javaslataikkal.

És ekkor jön el az úgynevezett AHA-érzés! A csoport felvázol egy olyan megoldási lehetőséget, amire te nem is gondoltál, pedig kézenfekvő lett volna. Ez a módszertan nemcsak azért jó, mert a gondolkodásodat új irányba tereli, hanem azért is, mert a csoport többi tagjából teljesen természetes módon hívja elő a segítőkészséget, energiával, motivációval tölti el a résztvevőket, aminek hatására pedig valóban hasznos megoldási javaslatok születnek.

De ez csak egy abból a hat módszertanból, amelyet megismerhetsz a Gonczlik Andrea és Gonczlik Tímea által fejlesztett Inspiráló megbeszélés-vezetési módszerek közül. A kétnapos workshop során olyan hatékony technikákat ismerhetsz meg, amelyek biztosítják a megbeszéléseken a résztvevők aktív jelenlétét, növelik az elköteleződést és segítik a valós bevonódást. Ezek a technikák egy-két óra alatt könnyen elsajátíthatóak, célorientáltak, strukturáltak és ami a legfontosabb, hogy erősítik a résztvevőkben a bizalmat, használatukkor pedig felszabadultabbá válik a légkör.

Várunk! A workshopra itt tudsz jelentkezni:https://facilitator.hu/event/inspiralo-megbeszeles-vezetesi-modszerek