Ajándékötletek karácsonyra

2019. 11. 27. | Írta: WWieland | Kategória: Tippek

Az időjárás ugyan még nem mutatja téli arcát, de pár nap múlva itt a december, jön a karácsony. Mi már ötletelünk az ajándékokon, hogy semmi se maradjon az utolsó pillanatra.

Összegyűjtöttünk néhány ötletet, így nektek sem kell kapkodnotok.

Fejlődjünk, fejlesszünk

A fejlesztésből, tanulásból sosem elég. Legyen szó saját magunkról vagy akár barátainkról, kollégáinkról. A különböző fejlesztőkártyák segítségünkre lehetnek tréningeken, workshopokon, coaching üléseken, de bevethetjük őket baráti összejöveteleken és csapatépítésen is. Webshopunkban többféle fejlesztő kártya közül válogathattok.

Hasznos apróságok

Kicsit úgy vagyunk a Neuland TwinOne® és NoOne® filctollakkal, mint gyerekkorunkban a színes ceruzákkal: sosem elég belőlük. Képtelenség ellenállni a gyönyörű színeknek. A Neuland ChalkOne® krétákról nem is beszélve, amelyekkel akár műanyag, üveg vagy tükör felületekre is nagyon könnyű írni és könnyen le is lehet törölni. Használatukkal kreatívan dekorálhatunk, vizualizálhatunk.

Válasszatok a markerekhez, krétákhoz egy-egy jópofa tolltartót, de jó ajándék lehet egy vázlatfüzet is, amibe rögtön ki is próbálható az összes ajándékba kapott filctoll.

Felkészülten, magabiztosan

Minden tréner, facilitátor életében eljön a pillanat, amikor szüksége lesz egy nagyobb táskára, amibe minden eszköze belefér. A trénerkofferek pont ezt a célt szolgálják: elfér bennük minden, amire egy-egy alkalommal szükség lehet, professzionális megjelenést kölcsönöznek és erősítik a magabiztosságunkat.