Eszközválasztás környezettudatosan

2020. 02. 05. | Írta: WWieland | Kategória: Tippek

Ma már sok esetben nem elég, hogy egy adott eszköz, termék, amivel dolgozunk nap mint nap, elég stílusos vagy magas minőségű-e, egyre többször az is szempont a választásnál, mennyire környezetbarát.

Szerencsére a neuland igyekszik termékkínálatát úgy alakítani, hogy a környezettudatosság is nagy hangsúlyt kapjon.

Hosszú élettartam

A tréning eszközök kiválasztásánál nagyon fontos szempont, hogy ne kelljen őket gyakran cserélni. Trénerkoffereink magas minőségűek, így tartósak, nem kell évente újat vásárolni belőlük. De flipchart és pinwand tábláinkra is hosszú távon számíthatsz, hiszen ha bármi történik is velük, köszönhetően a cserélhető alkatrészeknek gyorsan megjavíthatóak.

Újrahasznosítva és újratöltve

Kevesen tudják, hogy a legújabb, rendhagyó színekben is kapható pin-it moderációs kártyák vagy a kockás flipchart papírok is újrahasznosított papírból készülnek. Most már csak a színes filcek hiányoznak a repertoárból, amelyek, ha kifogynak, nem kell a kukába hajítani, hanem az utántöltő tinták segítségével egyszerűen és gyorsan utántölthetőek. Kíváncsi vagy hogyan? Akkor nézd meg ezt a rövid videót!

Stílusos és környezetbarát

Láttátok újdonságainkat? Odavagyunk a Novario® Eco dobozokért, amelyek nemcsak stílusosak, hanem környezetbarát anyagból is készültek és könnyen kezelhetőek. Azért ezekben a dobozokban még a tollak és a moderációs kártyák is jobban érzik magukat.