Ezekkel a termékekkel nem lőhetsz mellé – ajándéktippek karácsonyra

2018. 11. 14. | Írta: WWieland | Kategória: Tippek

A felmérések szerint az emberek nagy része karácsony előtt másfél héttel, pánikszerűen fog az ajándékvásárlásba, de szerencsére sokan vannak azok is, akik előre, megfontoltan készülnek az ünnepekre. Bármelyik táborba is tartozol, a most következő ajándéktippekkel nem lőhetsz mellé.

Vagányan és sokszínűen

Az ősz ugyan még elvarázsol minket gyönyörű színekkel, de ahogy megyünk bele a télbe, egyre inkább vágyunk a csillogásra. Éppen ezért örülünk nagyon a Neuland No.One® Metallic metálos csillogású markereinek. A kétféle szett csodás ajándékötlet lehet. Az ú.n. Glamour, vagy Csillogás-szett színei: antracit, réz, arany, óarany és piros, a Meadow, vagy Rét-szettben pedig a világos ezüst, rózsaszín, lila, kék és zöld színeket találhatod. Ezekkel a különlegességekkel a vizualitás új értelmet nyer!

És ha a metáll színek mellett egy kis visszafogottságra is vágysz, akkor nézd meg az úgynevezett Friends, azaz Barátok színpalettát is! A Neuland nemcsak a vagányságra, hanem a sokszínűségre is fókuszál ezzel az új színvilággal, amely az emberiség sokszínűsége előtt tiszteleg. Az új filctollak extra vastagon írnak és természetesen utántölthetők.

Csak legyen mire rajzolni

Ezeket az ütős metál színeket nem csak fehér, de akár fekete papíron is kipróbálhatod.. A myNotepad fekete jegyzettömb lapjain tűnik ki igazán az új markerek színhatása, de a fehér színű Neuland WhiteOne toll is nagyon jól érvényesül a lapjain.

Ami gyerekkorban az emlékkönyv, az felnőttkorban a 4-2-sketch jegyzetfüzet. Ez az összesen 96, 4 különböző színű rajzlapból álló ajándékfüzet annyira különleges, hogy ahogy annak idején a lakatolható, titkokat rejtő kis könyvet, úgy ezt is nagy becsben fogod tartani. Bátran használj színeket, rajzolgass, kísérletezgess, a festék nem üt át a lap hátoldalára, így teleírhatod, rajzolhatod mindkét oldalt!

Hasznos és attraktív ajándék lehet a Neuland vázlatfüzet is, amelybe gyorsan és könnyedén lerajzolhatod ötleteidet, vázlataidat, rögzítheted inspiráló gondolataidat. Mi leginkább azért szeretjük ezt a füzetet, mert ezekre a lapokra készítjük el először flipchart terveinket és addig kísérletezgetünk, addig javítgatjuk őket, amíg végül tökéletesek lesznek. Gyakorlásra fel!