Fogadjátok szeretettel karácsonyi ajándékunkat!

2020. 12. 14. | Írta: WWieland | Kategória: Élmények

Ha valamikor, akkor ebben az évben többször kerültünk, kerülhettünk olyan helyzetbe, amiről először, másodszor, de talán még sokadszorra is azt gondoltuk, megoldhatatlan. Az ilyen szituációk feszítenek, nehezen engedjük el őket. Ezen szeretnénk segíteni nektek!

Karácsonyi ajándékként fogadjátok el tőlünk az alábbi videóban ismertetett Erőmező modellt, amely segít rálátást adni arra, hogy egy adott helyzet elérésre érdekében melyek a támogató és melyek a hátráltató tényezők. A modell kiválóan alkalmazható egy meglévő probléma megoldására is, segít az előrevivő lépések megfogalmazásában. A videóban lépésről lépésre követhetitek a modellben rejlő lehetőségeket, reméljük, hogy sikeresen alkalmazzátok is majd a mindennapokban.

Köszönjük az egész éves támogatásotokat, a sok lelkes résztvevőt workshopjainkon, tréningjeinken! Nem is maradt már hátra más, mint hogy mi is nagyon boldog karácsonyt kívánjunk nektek, jókívánságainkat pedig az alábbi kis videóban láthatjátok! Vigyázzatok magatokra, jövőre találkozunk!