Innovatív falrendszerek a vizualizációhoz

2019. 03. 08. | Írta: WWieland | Kategória: Tippek

Első ránézésre a grafikus táblák nem kicsik. Második ránézésre sem azok, de megnyugtatunk mindenkit, a szállításuk és az összeszerelésük is nagyon egyszerű. Hogy miért is szeretjük őket? Máris mondjuk.

Nemcsak akkor szeretjük használni a grafikus táblákat, ha egy-egy workshop olyan teremben kap helyet, ahol kevés a használható falfelület, hanem akkor is, amikor a vizualizációnak még nagyobb hangsúlyt szeretnénk adni.

A táblákhoz könnyen és egyszerűen odaférnek a tréning résztvevői, az ábráink, rajzaink mindenki számára jól láthatóak, dominánsak, könnyű és élvezetes rajtuk a munka.

Graphic Wall V3

Ezt a táblát a Neuland csapata saját és vásárlói visszajelzései alapján alakította ilyen professzionálissá és különlegessé. Fontos újítás, hogy a könnyebb hordozhatóság érdekében a falat össze lehet hajtani, de a speciális zsanéroknak köszönhetően egyszerű a felállítása és stabil marad. Ami még nagy előnye ennek a grafikus falnak az az, hogy a tábla mindkét oldala használható, így igazán nagy segítségünkre lehet a tréningeken, illetve grafikus jegyzetelés során. A behajlítható lábak görgősek, így könnyen mozdíthatóak, ha pedig már nem akarjuk használni a falat, akkor egyszerűen csak összehajtjuk és eltesszük. Nem foglal sok helyet.

Hogy milyen pofonegyszerű összeállítani ezt a táblát, azt jól demonstrálja az alábbi videó.

      
Graphic Wall V3 XL

A V3 XL tábla az előzőhöz hasonlóan minden innovatív tulajdonsággal felszerelt: összecsukható, gyorsan és könnyen össze- és szétszerelhető, stabil munkafelületet biztosít, kerekei miatt könnyen mozdítható és még nagyobb felületen, még látványosabb vizualizációra alkalmas.

LW X Graphic Wall

Ennél a táblánál már fel sem soroljuk az előzőekben ismertetett innovatív tulajdonságokat, de rá is mind érvényesek. Amit még fontos kiemelni, hogy ennél a táblánál az elemek külön-külön is kaphatók, így a munkafelület szélességét is tudjuk szabadon alakítani.

És ha már ilyen sok szó esett a táblák ide-oda szállításáról, mutatjuk is azt a szuper hordtáskát, amit egyszerűen a válladra akaszthatsz és már indulhatsz is.