Játssz az Inspire kártyákkal!

2018. 02. 07. | Írta: WWieland | Kategória: Coaching

Játssz, fejleszd magad, inspirálódj és érd el a céljaidat az Inspire kártyákkal! Ha szeretsz játszani, és az önfejlesztés sem áll távol tőled, akkor az Inspire kártyákat neked találták ki. Csapatépítők, családi vagy baráti összejövetelek, munkahelyi események hasznos kellékei lehetnek a webshopunkban is kapható Tudatos Szokások Kártya és a Siker Rituálék címet viselő személyiségfejlesztő eszközök. Ismerd meg őket!

Hogyan tovább?

Merre tovább? Melyik úton haladjak? Hogyan tudnék nyitottabb lenni a világra? Lehet az életem ennél harmonikusabb? Hogyan lehet sikeresebb? Mi visz előre? Ezek a kérdések mindannyiunk fejében megfogalmazódnak időről időre. Van, aki önfejlesztő könyveket, van, aki szakembert hív segítségül és akad olyan is, aki befele fordulva keresi a válaszokat. Gurmai Gergelyt, az Inspire kártyák megálmodóját is hasonló szituációk inspirálták mikor úgy döntött, játékosan segíti az önfejlesztésre nyitottakat.

“Az egész úgy kezdődött, hogy nagyon szerettem társasjátékozni. A játék iránti szenvedélyem egyetemista koromban kiegészült egy nagy adag kíváncsisággal. Kíváncsi voltam a világra, a körülöttem lévő emberekre és kíváncsi voltam magamra is. Érdekelt, vajon mi lehet a siker titka és mi az, ami igazán harmonikussá teszi az életet? Gyakran szembesültem azzal a problémával, hogy az emberek ugyan felismerik, hogy változásra van szükségük, mégsem tudják, merre lépjenek. Hiába a sok önfejlesztő könyv, önismereti gyakorlatok, ezek csak nagyon ritkán vezetnek konkrét tettekhez. Az általam megálmodott játékok célja az, hogy beindítson a játékban részt vevőkben valamit, ami végül elvezeti őket a változáshoz vagy az ahhoz vezető úthoz. ” – kezd be a történetébe Gergely.

Az Inspire Tudatos Szokások alapjáték célja, hogy megismerjük saját szokásainkat. A kártyákon szereplő szokások a pénz, a tudás, a kapcsolatok, az inspiráció témakörök köré épülnek és egy valami közös bennük: mindegyik hatással van az életünkre és mindegyik elindít bennünk valamilyen gondolatot. Játék közben kérdéseket kapunk, válaszainkkal megfogalmazunk olyan gondolatokat a saját szokásainkról, amiket eddig vagy egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán tettünk meg. Ezek önmagunknak és másoknak is inspirációul, útmutatásul szolgálhatnak. Amikor tisztábban látjuk a szokásinkat, könnyebben tudjuk a célok elérését támogató tettekké alakítani őket.

A második, a Sikeres Rituálék kártyacsomag új kérdésekkel és új szokásokkal egészült ki, az elsőtől függetlenül és azzal együtt is játszható. Gergő olyan híres emberek gondolatait gyűjtötte össze és építette be a játékba, akik inspirálják a környezetüket és a maguk területén sikeresek.

Miért ajánlja Gergő és természetesen mi is az Inspire kártyákat?

  • mert tanulni jó, játékosan tanulni pedig annál is jobb
  • mert játék közben sokkal nyitottabbá válunk
  • mert inspirálhatunk másokat és mi is inspirálódhatunk mások által
  • mert a jól irányzott kérdések elgondolkodtatnak és tettekre sarkallnak
  • mert az önismeret és önfejlesztés a sikeres és harmonikus élet alapja

Ha szívesen kipróbálnád az Inspire kártyákat, csatlakozz te is az InspireRoom Facebook csoporthoz és gyere el egy közös játékra!